NIMA A Sales – 7 maanden en Online Sales & Acquisitie

ICM biedt je de mogelijkheid om de opleiding NIMA A Sales – 7 maanden en de training Online Sales & Acquisitie in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met NIMA A Sales – 7 maanden en daarna volg je Online Sales & Acquisitie.

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • ICM is al jarenlang één van de meest succesvolle NIMA-opleiders in Nederland
  • Optimale begeleiding van ervaringsdeskundigen op het gebied van sales
  • Aandacht voor jouw uitdagingen en sterke kanten
  • Vanaf dag één meer deals closen

Doelgroep

De opleiding NIMA A Sales – 7 maanden is voor iedereen die zich wil ontwikkelen binnen de verkoopdiscipline. Je wilt je capaciteiten op verkoopgebied vergroten om betere verkoopresultaten te behalen. Je bent reeds werkzaam in een verkoopfunctie, bijvoorbeeld als vertegenwoordiger, accountmanager of verkoop binnendienst medewerker. Of je bent van plan een carrièreswitch te maken en in de toekomst in een verkoopfunctie in te vullen.

De training Online Sales & Acquisitie is een perfect vervolg voor salesprofessionals die hun voet tussen de deur willen krijgen in de online saleswereld. Je wilt meer salesgesprekken genereren en je targets halen.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk te helpen bij jouw uitdagingen in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak. Kijk bij de opleiding NIMA A Sales – 7 maanden en de training Online Sales & Acquisitie voor de op maat gemaakte studiewijze:

Vooropleiding

ICM volgt de richtlijnen van het NIMA en stelt geen specifieke eisen aan de vooropleiding. Het bezit van een diploma op HAVO/MBO-niveau is gewenst.

Studiemateriaal

ICM is door NIMA benoemd als Education Partner. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat onze opleiding NIMA A Sales voldoet aan de eisen van NIMA.

Diploma

Heb je de gehele training Online Sales & Acquisitie gevolgd, dan ontvang je het officiële Online Sales & Acquisitie – certificaat.

De opleiding NIMA A Sales leidt je op voor het behalen van het officiële NIMA diploma:

  • NIMA A Sales diploma

Het volledige NIMA A Sales examen bestaat uit twee delen: NIMA A1 en NIMA A2. Het A1 examen is een digitaal examen en bestaat uit meerkeuzevragen. In het mondeling A2 examen worden je praktische vaardigheden voor het verkoopgesprek getoetst. Een eenmalige afname van deze examens is bij de opleiding inbegrepen.

De examens worden afgenomen door het NIMA. Via de verkregen examenvoucher meld je je hiervoor bij NIMA aan. Bij een voldoende resultaat word je ingeschreven in het officiële NIMA-register. Neem voor overige vragen over het examen contact op met NIMA op telefoonnummer 020 – 503 93 00 of kijk op www.nima.nl.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 21 opleidingen en trainingen in de categorie: Sales.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Je kunt kijken bij NIMA A Sales – 7 maanden en Online Sales & Acquisitie voor een overzicht op welke dagen en avonden en in welke plaatsen de opleiding wordt verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 2.849,-

Cursus Prijs
NIMA A Sales – 7 maanden 2.299,-
Online Sales & Acquisitie 750,-
Prijs zonder korting 3.049,-
Korting 200,-
Investering 2.849,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Vandaag vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 21 opleidingen en trainingen in de categorie: Sales.