Sales opleidingen

In de categorie Sales vindt u diverse opleidingen. De NIMA A Sales opleiding is een geschikte opleiding voor iedereen die zich wil ontwikkelen in het vak van verkopen. Door belangrijke thema’s van verkoopprocessen en persoonlijke effectiviteit te behandelen leert u uw capaciteiten op verkoopgebied te vergroten en betere verkoopresultaten te behalen. Wilt u dit in een intensieve periode beheersen dan kunt u de vier maanden variant kiezen.

Heeft u al wat meer ervaring binnen de verkoopdiscipline en wilt u op een hoger niveau functioneren dan kunt u kiezen voor de NIMA B Sales – Verkoopleider opleiding. Thema’s als verkoopstrategie en verkoopleiding, verkoopplan en verkoopcyclus, relatiemanagement en netwerken, klanten ABC-indeling, maar ook coaching en leiderschap worden behandeld. In de opleiding NIMA B Sales – Accountmanager wordt ingegaan op de persoonlijke kwaliteiten en inzichten van de accountmanager. De opleiding biedt een juiste combinatie van de belangrijkste verkooptheorieën, verkoopprocessen en persoonlijke kwaliteiten van de accountmanager.

Naast NIMA Sales opleidingen biedt ICM ook andere sales opleidingen aan. De opleiding Accountmanagement geeft inzicht in commerciële vaardigheden, het accountplan en effectief aansturen van accountteams. U leert bij de klant de meerwaarde van uw organisatie aantonen. De Commerciële Binnendienst opleiding behandelt de belangrijkste inhoud van de functie commercieel (binnendienst)medewerker. Thema’s als klantgericht werken en handelen, effectieve communicatie, succesvolle verkoopgesprekken en –technieken, telefonische communicatie en acquisitie maken dat u uw kwaliteiten naar een hoger niveau brengt.

Sales trainingen

In de categorie Sales vindt u daarnaast allerlei kwalitatieve en veelzijdige trainingen.

De training Persoonlijke Verkopen en Acquisitie leert u succesvoller en natuurlijker omgaan met (potentiële) klanten en verbetert uw verkoopvaardigheden en –resultaten. In de training Effectief Verkopen van Diensten leert u op efficiënte en effectieve wijze telefonisch contact te leggen met (potentiële) klanten. U leert de verschillende openingen van een gesprek, vraagtechnieken en luistervaardigheden, overtuigingen en belemmeringen, vertrouwen winnen om zodoende goede gesprekken te voeren. In de training Effectief Onderhandelen leert u onderhandelen en het creëren van een resultaat gericht onderhandelingsklimaat.

Andere trainingen in de categorie Sales zijn onder meer de Salesmanagement training, welke u kennis laat maken met de verschillende stijlen van leidinggeven en uw eigen stijl als teamleider. Ook biedt ICM de training Excelleren in Accountmanagement aan. In deze training oefent u de commerciële vaardighedenheden die nodig zijn om succesvol accountmanagement te bedrijven. Deze en andere trainingen brengen uw verkoopkwaliteiten naar een hoger niveau.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen u graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij uw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kunt u terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer:

030 - 29 19 888

Aanvraag bellen

Wilt u liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier uw gegevens achter.