categorie Proces- en Projectmanagement

Projectmanagement opleidingen

Ben je op zoek naar een gedegen projectmanagement opleiding maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag en hebben alle geaccrediteerde proces- en projectmanagement opleidingen voor je op een rijtje gezet.

Beste Opleider van Nederland 2023

Overzicht

Na deze eendaagse training heb je een compleet en helder overzicht van alle belangrijke projectmanagementmethodieken, raamwerken en competenties. Je weet welke methodiek in welke context het beste past en je wordt een gedegen gesprekspartner wordt voor (senior) projectmanagers en -betrokkenen.

PRINCE2 ® opleidingen

De PRINCE2 ® methode stelt je in staat om uiteenlopende projecten volgens een beheerste en uniforme structuur tot een succes te maken. Met een PRINCE2 ® diploma op zak geef je blijk van kennis en inzicht in een veelgevraagde projectbenadering. APMG Benelux biedt op twee niveaus examens aan: PRINCE2 ® Foundation en PRINCE2 ® Practitioner. Het Practitioner-examen mag gedaan worden nadat het Foundation-examen is behaald.

MSP en MoP Opleidingen

In deze opleidingen wordt de internationaal erkende methodiek voor programmamanagement en portfoliomanagement behandeld. Met deze programma’s kunnen strategische veranderingen binnen organisaties worden aangestuurd. Een MSP® of MoP® opleiding voorziet in een erkende structuur en een hoog aangeschreven diploma voor programmamanagers.

IPMA opleidingen

Waar het merendeel van de projectmanagementdiploma’s je een methode bijbrengt, richt IPMA zich op zowel de harde als de zachte kant van projectmanagement. Een IPMA certificering is een keurmerk voor professioneel projectmanagement. IPMA biedt je certificering op verschillende niveaus. Bij ons volg je de opleidingen op D- en C-niveau, de gelijknamige examens maak je bij IPMA Certificeringen.

Agile opleidingen

Binnen Agile ligt de focus op samenwerken in teams met de autoriteit om zelf beslissingen te mogen nemen. Agile projecten zijn gericht op oplossingen die direct waarde voor de bedrijfsvoering opleveren.

Lean Six Sigma en Lean management opleidingen

Lean management en Lean Six Sigma stellen je in staat om bedrijfsprocessen naar een hoger plan te tillen en op efficiënte wijze meer waarde toe te voegen. Het belangrijkste onderscheid is de aanpak: Lean Six Sigma is een bekende en veelgevraagde methode voor procesverbetering binnen organisaties, Lean Management is een business strategie en management filosofie.

Hulp nodig bij je keuze?

Neem contact op voor vrijblijvend studieadvies via 030 – 29 19 888. Of laat ons je terugbellen.

Vrijblijvend advies

Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem gerust contact met ze op.

Persoonlijke intake

Weten welke cursus bij jou past? Doe een Persoonlijke intake.

Brochure

Vraag onze brochure(s) aan en ontvang deze direct in je mail!

Vraag nu aan

of

Wat wij nog meer aanbieden

Incompany

ICM biedt alle cursussen ook Incompany aan.

Meer inspiratie? Je vindt het op de ICM Campus.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.

Online Campus

Meer inspiratie? Je vindt het op de ICM Campus.