Overzicht PRINCE2® Agile Opleidingen

ICM biedt twee PRINCE2® Agile opleidingen. In de opleidingen leer je je onderscheiden door de krachtige methodiek van PRINCE2® te combineren met de lenigheid van de filosofie van Agile. Met een PRINCE2® Agile certificering ben je als projectmanager breed inzetbaar en ontwikkel je je verder om steeds uitdagendere projecten te managen.

PRINCE2 Agile® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden. Het Swirl logo™ is een handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Wat past het best bij jou?

Wil je kennismaken met de basisprincipes, processen, thema’s en terminologie van PRINCE2® Agile? De opleiding PRINCE2® Agile Foundation bevat een intensief programma van 2 dagen waarin je kennis maakt met de methodiek en slaagt voor het gelijknamige examen.

Ben je PRINCE2® gecertificeerd en wil je weten hoe je je projecten aanpast aan een Agile omgeving? Tijdens de opleiding PRINCE2® Agile Practitioner leer je de vernieuwde Agile denk- en werkwijzen toepassen om tijd en budget te bewaken in een project en slaag je voor het gelijknamige examen.

 

Hulp nodig bij jouw keuze?

Neem contact op voor vrijblijvend studieadvies via 030 – 29 19 888. Of laat ons je terugbellen.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.