Lean Six Sigma Green Belt of Lean Green Belt?

Beste Opleider van Nederland 2023

Lean Six Sigma Green Belt of Lean Green Belt?

Lean Six Sigma en Lean Management stellen je in staat om bedrijfsprocessen naar een hoger plan te tillen en op efficiënte wijze meer waarde toe te voegen. Het belangrijkste onderscheid is de aanpak: Lean Six Sigma is een bekende en veelgevraagde methode voor procesverbetering binnen organisaties, Lean is een manier van werken die uitgaat van twee principes: het creëren van waarde voor de klant en het elimineren van activiteiten die geen waarde toevoegen.

De opleiding Lean Six Sigma Green Belt biedt je een solide basis om zelfstandig Lean Six Sigma projecten op te starten, uit te voeren en te begeleiden.

De opleiding Lean Green Belt combineert visie met concrete gereedschappen, hiermee maak je de stap van losstaande verbeterprojecten naar een organisatiecultuur van continue verbetering.

Opleidingen

Hulp nodig bij jouw keuze?

Neem contact op voor vrijblijvend studieadvies 030 – 29 19 888. Of laat ons je terugbellen.

Examengarantie

ICM biedt haar cursisten examengarantie. Dit betekent dat indien je onverhoopt niet slaagt voor het schriftelijk examen van Green Belt of Black Belt, je geheel kosteloos het examen opnieuw mag afleggen, tot het moment van slagen.

Incompany

Ons aanbod in open opleidingen stelt professionals met diverse achtergronden in staat om hun impact op de organisatie structureel te vergroten door kennis en toepassing van Lean en Lean Six Sigma.

Onze open opleidingen bieden wij ook Incompany aan in de vorm van maatwerktrajecten. Hierdoor leveren wij een directe bijdrage aan de ontwikkeling van organisaties en teams. Met ICM opleidingen & trainingen is jouw organisatie verzekerd van een partner in leren en ontwikkelen die voorbij de theorie gaat. Als partner streven wij ernaar om Lean Management en Lean Six Sigma te integreren in de dagelijkse praktijk van jouw organisatie.

Vrijblijvend advies

Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem gerust contact met ze op.

Persoonlijke intake

Weten welke cursus bij jou past? Doe een Persoonlijke intake.

Brochure

Vraag onze brochure(s) aan en ontvang deze direct in je mail!

Vraag nu aan

of

Wat wij nog meer aanbieden

Incompany

ICM biedt alle cursussen ook Incompany aan.

Online Campus

Voor meer inspiratie en tips.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.

Online Campus

Meer inspiratie over procesmanagement opdoen? Ga naar de ICM Campus.