categorie marketing

Impactvol Ondernemen

Als ondernemer of medewerker binnen een organisatie kun je positieve impact maken. Niet alleen binnen je organisatie, maar ook op de wereld. Denk aan veranderingen op sociaal, ecologisch en ethisch vlak. ICM biedt verschillende trainingen aan op het gebied van betekenisvol en duurzaam ondernemen. Bekijk hieronder welke training het beste bij jouw behoefte past!

Beste Opleider van Nederland 2023

Trainingen

ICM biedt 2 trainingen voor ondernemers en medewerkers binnen organisaties om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld.

Wil je vanuit een breed perspectief ontdekken hoe jij en je organisatie impact kunnen maken en dit kunnen integreren in de identiteit van de organisatie? Kies voor de training Betekenisvol Ondernemen.

Wil je je specifiek richten op het verduurzamen van jouw organisatie en hier een concreet veranderplan voor maken? Kies voor de training Duurzaam Ondernemen. Dit programma is ook een goede verdiepingsslag op eerdergenoemde training Betekenisvol Ondernemen.

Hulp nodig bij jouw keuze?

Neem contact op voor vrijblijvend studieadvies 030 – 29 19 888. Of laat ons je terugbellen.

Incompany

Onze open opleidingen bieden wij ook Incompany aan in de vorm van maatwerktrajecten. Hierdoor leveren wij een directe bijdrage aan de ontwikkeling van organisaties en teams. Met ICM opleidingen & trainingen is jouw organisatie verzekerd van een partner in leren en ontwikkelen die voorbij de theorie gaat. Als partner streven wij ernaar om Betekenisvol Ondernemen en Duurzaamheid te integreren in de dagelijkse praktijk van jouw organisatie.

Vrijblijvend advies

Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem gerust contact met ze op.

Persoonlijke intake

Weten welke cursus bij jou past? Doe een Persoonlijke intake.

Brochure

Vraag onze brochure(s) aan en ontvang deze direct in je mail!

Vraag nu aan

of

Wat wij nog meer aanbieden

Incompany

ICM biedt alle cursussen ook Incompany aan.

Online Campus

Meer inspiratie? Je vindt het op de ICM Campus.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.

Online Campus

Meer inspiratie vind je op onze online campus