NIMA salesopleiding

NIMA A Sales – 7 maanden en Excelleren in Sales

Volg de opleiding NIMA A Sales - 7 maanden en de training Excelleren in Sales in één pakket.
Beste Opleider van Nederland 2023

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de opleiding NIMA A Sales – 7 maanden en de training Excelleren in Sales in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met NIMA A Sales – 7 maanden en daarna volg je Excelleren in Sales.

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • ICM is al jarenlang één van de meest succesvolle NIMA-opleiders in Nederland
  • Optimale begeleiding van ervaringsdeskundigen op het gebied van sales

Doelgroep

De opleiding NIMA A Sales – 7 maanden is voor iedereen die zich wil ontwikkelen binnen de verkoopdiscipline. Je wilt je capaciteiten op verkoopgebied vergroten om betere verkoopresultaten te behalen. Je bent reeds werkzaam in een verkoopfunctie, bijvoorbeeld als vertegenwoordiger, accountmanager of verkoop binnendienst medewerker. Of je bent van plan een carrièreswitch te maken en in de toekomst in een verkoopfunctie in te vullen. Wil je je verder ontwikkelen binnen de sales en nog meer resultaat boeken? Dan is de training Excelleren in Sales een perfect vervolg voor jou.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake of de NIMA studiekeuzetest.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 4.130,-

Cursus Prijs
NIMA A Sales – 7 maanden 2.635,-
Excelleren in Sales 1.695,-
Prijs zonder korting 4.330,-
Korting 200,-
Investering 4.130,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.