marketingstrategie keuzeprogramma

Post-HBO Marketingstrategie

Groei als marketeer uit tot strategisch gesprekspartner en vergroot jouw waarde als professional.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

Ben je een ervaren (online) marketingprofessional en wil je een gedegen ondergrond voor de volgende fase in je carrière? Met de post-HBO opleiding Marketingstrategie leer je snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en kansen in een concurrerende markt. Je updatet je kennis en leert nieuwe methoden om groei voor je organisatie te realiseren. Je toetst of jouw organisatie met de juiste dingen bezig is en helpt om de organisatiestrategie vorm te geven. Je staat stil bij de klantwaarde die je wilt en kunt creëren. En ook hoe je de merkbeleving bij klanten regisseert. Je groeit als marketeer uit tot strategisch gesprekspartner en vergroot jouw waarde als professional.

Deze opleiding bestaat uit 5 modules. Elke module vul je zelf in met een onderwerp dat aansluit bij je rol en ambitie. Kies 4 trainingen uit de kern van marketingstrategie en kies 1 training als specialisatie. Word je graag geholpen met het opstellen van je post-HBO-traject? Neem contact op met ons studieadviescentrum: 030 – 29 19 888.

Unieke voordelen

 • Kostenvoordeel van € 750,- ten opzichte van afzonderlijke inschrijvingen
 • Stel het programma samen dat past bij jouw rol en ambitie

Resultaat

 • Je brengt je marketingkennis en -ervaring naar een hoger niveau
 • Je verbindt de interne organisatie met een snel veranderende externe wereld
 • Je signaleert trends en speelt hier strategisch op in
 • Je geeft gedegen adviezen over strategische vraagstukken
 • Je bent betekenisvol voor je (toekomstige) klanten
 • Je vergroot je toegevoegde waarde voor de totale organisatie

Doelgroep

Deze post-HBO-opleiding is bedoeld voor (ervaren) marketingprofessionals, managers en adviseurs die zich willen ontwikkelen op strategisch gebied.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake of neem contact op met een van onze studieadviseurs via 030 - 29 19 888 of info@icm.nl.

0 / 0

Het programma

Benieuwd wat je per dag gaat doen? Bekijk hier de inhoud.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de pratijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak.

Als je de eindopdracht met een positief resultaat afsluit, ontvang je het officiële ICM Post-HBO Marketingstrategie – diploma

 • Samenstellen programma

  De opleiding stel je zelf samen en bestaat uit 5 modules: 4 kernmodules en 1 specialisatiemodule.

 • Praktijkopdrachten

  Je sluit elke kernmodule af met een praktijkopdracht. Als je een module met een positief resultaat afsluit, ontvang je een deelcertificaat.

 • Eindopdracht

  Na het afronden van de vijfde module maak je een eindopdracht waarin je de opgedane kennis en inzichten toepast op je praktijk en reflecteert op je eigen ontwikkeling.

Handig om te weten

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau

 • De opleiding Post-HBO Marketingstrategie bij ICM biedt je de mogelijkheid om het diploma te behalen:

  • Post-HBO Marketingstrategie – diploma

  De opleiding stel je zelf samen en bestaat uit 5 modules: 4 kernmodules en 1 specialisatiemodule. Je sluit elke kernmodule af met een praktijkopdracht. Als je een module met een positief resultaat afsluit, ontvang je een deelcertificaat.

  Na het afronden van de vijfde module maak je een eindopdracht waarin je de opgedane kennis en inzichten toepast op je praktijk en reflecteert op je eigen ontwikkeling. Als je de eindopdracht met een positief resultaat afsluit, ontvang je het officiële ICM Post-HBO Marketingstrategie – diploma.

 • Zodra je je hebt ingeschreven, neemt je persoonlijke opleidingscoördinator contact met je op om samen met jou de meest geschikte modules te kiezen en in te plannen. Je bepaalt op dat moment zelf de volgorde en de duur van de opleiding.

Plaats & data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Plaats & data

Wanneer je je hebt aangemeld voor dit Post-HBO traject, zal een van onze studieadviseurs contact met je opnemen om het programma naar jouw wens samen te stellen.

De opleiding wordt gegeven in april 2023, mei 2023, juni 2023, juli 2023, augustus 2023, september 2023, oktober 2023, november 2023, december 2023, januari 2024, februari 2024, maart 2024, april 2024, mei 2024, juni 2024, juli 2024, augustus 2024, september 2024 en oktober 2024.

De opleiding wordt verzorgd in Heel Nederland.

Investering

De investering bedraagt v.a. € 6.425,-.

De investering bedraagt v.a. € 6.425. De investering bestaat uit:

 • 4 kernmodules vanaf € 1.395 per module
 • 1 specialisatiemodule vanaf € 695 per module

* Inschrijven voor de gehele opleiding in plaats van de afzonderlijke modules levert je een kostenvoordeel op van € 750. Dat is € 150 per module. Het kostenvoordeel wordt verrekend met de factuur van de laatste module.

Voor meer informatie over de Post-HBO Marketingstrategie neem contact op met een van onze studieadviseurs (030 – 29 19 888).

 

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement.

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies. Als je de cursus zelf betaalt kun je bijvoorbeeld €1.000,- STAP-budget aanvragen. Hierdoor kun je voordeliger deelnemen aan de cursus.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

STAP-budget

Voor deze cursus kun je het STAP-budget aanvragen: een subsidie van €1.000,- van de overheid. Een voorwaarde is dat de cursus op zijn vroegst over 4 weken start. Alleen de startdata die aan deze voorwaarde voldoen zijn beschikbaar. Lees meer over het STAP-budget of meld je aan via de link hieronder.

Aanmelden met STAP

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.

Online Campus

Meer inspiratie over Strategische Marketing? Je vindt het op de ICM Campus.