Post-HBO Marketingstrategie

Ben je een ervaren (online) marketingprofessional en wil je een gedegen ondergrond voor de volgende fase in je carrière? Met de post-HBO opleiding Marketingstrategie leer je snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en kansen in een concurrerende markt. Je updatet je kennis en leert nieuwe methoden om groei voor je organisatie te realiseren. Je toetst of jouw organisatie met de juiste dingen bezig is en helpt om de organisatiestrategie vorm te geven. Je staat stil bij de klantwaarde die je wilt en kunt creëren.En ook hoe je de merkbeleving bij klanten regisseert. Je groeit als marketeer uit tot strategisch gesprekspartner en vergroot jouw waarde als professional.

Deze opleiding bestaat uit 5 modules. Elke module vul je zelf in met een onderwerp dat aansluit bij je rol en ambitie. Kies 4 trainingen uit de kern van marketingstrategie en kies 1 training als specialisatie. Word je graag geholpen met het opstellen van je post-HBO-traject? Neem contact op met ons studieadviescentrum: 030 – 29 19 888.

Unieke voordelen

 • Kostenvoordeel van € 750,- ten opzichte van afzonderlijke inschrijvingen
 • Stel het programma samen dat past bij jouw rol en ambitie

Resultaat

 • Je brengt je marketingkennis en -ervaring naar een hoger niveau
 • Je verbindt de interne organisatie met een snel veranderende externe wereld
 • Je signaleert trends en speelt hier strategisch op in
 • Je geeft gedegen adviezen over strategische vraagstukken
 • Je bent betekenisvol voor je (toekomstige) klanten
 • Je vergroot je toegevoegde waarde voor de totale organisatie

Doelgroep

Deze post-HBO-opleiding is bedoeld voor (ervaren) marketingprofessionals, managers en adviseurs die zich willen ontwikkelen op strategisch gebied.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Programma

Startdata en locaties

Vooropleiding

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau

Studievoorbereiding

De opleiding Post-HBO Marketingstrategie bij ICM biedt je de mogelijkheid om het diploma te behalen:

 • Post-HBO Marketingstrategie – diploma

De opleiding stel je zelf samen en bestaat uit 5 modules: 4 kernmodules en 1 specialisatiemodule. Je sluit elke kernmodule af met een praktijkopdracht. Als je een module met een positief resultaat afsluit, ontvang je een deelcertificaat.

Na het afronden van de vijfde module maak je een eindopdracht waarin je de opgedane kennis en inzichten toepast op je praktijk en reflecteert op je eigen ontwikkeling. Als je de eindopdracht met een positief resultaat afsluit, ontvang je het officiële ICM Post-HBO Marketingstrategie – diploma.

 

Advies

Zodra je je hebt ingeschreven, neemt je persoonlijke opleidingscoördinator contact met je op om samen met jou de meest geschikte modules te kiezen en in te plannen. Je bepaalt op dat moment zelf de volgorde en de duur van de opleiding.

Plaats & data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 46 opleidingen en trainingen in de categorie: Marketing

Plaats & data

Wanneer je je hebt aangemeld voor dit Post-HBO traject, zal een van onze studieadviseurs contact met je opnemen om het programma naar jouw wens samen te stellen.

de opleiding wordt gegeven in mei 2021, juni 2021, juli 2021, augustus 2021, september 2021, oktober 2021, november 2021, december 2021, januari 2022, februari 2022, maart 2022, april 2022, mei 2022, juni 2022, juli 2022, augustus 2022 en september 2022.

de opleiding wordt verzorgd in Heel Nederland.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 46 opleidingen en trainingen in de categorie: Marketing

Investering

De investering bedraagt v.a. € 6.225,-.

De investering bestaat uit:

 • 4 kernmodules € 1.595 per module
 • 1 specialisatiemodule vanaf € 595 per module

* Inschrijven voor de gehele opleiding in plaats van de afzonderlijke modules levert je een kostenvoordeel op van € 750. Dat is € 150 per module. Het kostenvoordeel wordt verrekend met de factuur van de laatste module.

Voor meer informatie over de Post-HBO Marketingstrategie neem contact op met een van onze studieadviseurs (030 – 29 19 888).

 

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement. De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 46 opleidingen en trainingen in de categorie: Marketing