storytelling

Veranderen en Inspireren met Storytelling en Cultuurverandering voor Leiders

Volg de training Veranderen en Inspireren met Storytelling en de opleiding Cultuurverandering voor Leiders in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de training Veranderen en Inspireren met Storytelling en de opleiding Cultuurverandering voor Leiders in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met de training Veranderen en Inspireren met Storytelling en daarna volg je de opleiding Cultuurverandering voor Leiders.

 

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Je past theoretische handvatten direct toe in jouw organisatie
  • Creëer een verhaal passend bij jouw doelgroep en situatie

Doelgroep

De training Veranderen en Inspireren met Storytelling is bedoeld voor vernieuwende leiders die verbinding centraal stellen, voor HR en L&D functionarissen die verandering in een organisatie begeleiden en implementeren en verder voor iedereen die op inspirerende wijze een boodschap wil overbrengen.

De opleiding Cultuurverandering voor Leiders is een perfect vervolg voor leidinggevenden die willen bijdragen aan het optimaliseren van de organisatiecultuur.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake of neem contact op met een van onze studieadviseurs via 030 - 29 19 888 of info@icm.nl.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 6.545,-

Cursus Prijs
Veranderen en Inspireren met Storytelling 1.695,-
Cultuurverandering voor Leiders 5.050,-
Prijs zonder korting 6.745,-
Korting 200,-
Investering 6.545,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies. Als je de cursus zelf betaalt kun je bijvoorbeeld €1.000,- STAP-budget aanvragen. Hierdoor kun je voordeliger deelnemen aan de cursus.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.