Trainingen Teamontwikkeling en Samenwerken

Merk je dat een systeem in jouw team ontbreekt waardoor taken, doel en prioriteiten niet altijd helder zijn? Of wil je de samenwerking tussen jou en je collega’s soepeler laten verlopen zodat ieder teamlid meer plezier, effectiviteit en efficiëntie ervaart? Onderstaande trainingen helpen jou vanuit jouw positie de teamprestaties en teameffectiviteit te verbeteren. Richt je bijvoorbeeld als leidinggevende, coach of trainer op de groepsdynamiek of ontdek hoe je als teamlid meer kunt bijdragen.

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Wat past het best bij jou?

De praktijkgerichte training Coachen van Teams is geschikt voor coaches die zich verder willen ontwikkelen in teamcoaching en teameffectiviteit binnen organisaties. Je leert in de training hoe je inspeelt op teamdynamiek en hoe je het beste uit zowel het team als het individu haalt. Na afloop heb je meer inzicht in jouw rol als teamcoach en heb je een stevige basis om medewerkers te begeleiden naar een effectieve en plezierige manier van werken.

Heb je het gevoel dat de samenwerking binnen het team nog beter kan? Wil je erachter komen in welke rol jij het beste in een team functioneert en hoe je rekening houdt met jouw valkuilen? Tijdens de training Effectief Samenwerken ontdek je jouw voorkeursrol, hoe je effectiever met elkaar communiceert en op welke manier jij een waardevolle bijdrage levert.

Wil je als trainer of docent weten hoe je gericht inspeelt op groepsprocessen en -gedrag? En hoe je op een ontspannen manier omgaat met weerstand en dominant gedrag in een groep? In de training Omgaan met Groepsdynamiek leer je hoe je een optimale leeromgeving creëert en hoe je de balans bewaart tussen individuele aandacht en de groep.

.

Hulp nodig bij jouw keuze?

Neem contact op voor vrijblijvend studieadvies via 030 – 29 19 888. Of laat ons je terugbellen.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Morgen vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.