Praktisch Leidinggeven in 5 maanden en Coachend Leidinggeven in 6 maanden

ICM biedt je de mogelijkheid om de training Praktisch Leidinggeven in 5 maanden en de opleiding Coachend Leidinggeven in 6 maanden in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 295,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je volgt eerst de training Praktisch Leidinggeven in 5 maanden en aansluitend volg je de opleiding Coachend Leidinggeven.

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Je schrijft jouw eigen actieplan
  • Gericht op jouw praktijk
  • Intensief traject met persoonlijke begeleiding door ervaren trainers

Doelgroep

De training Praktisch Leidinggeven in 5 maanden is voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van leidinggeven. Op dit moment geef je leiding aan een team of je gaat dat in de toekomst doen.

De opleiding Coachend Leidinggeven in 6 maanden is geschikt voor leidinggevenden met een HBO/WO werk- en denkniveau en hun leiderschaps- en coachingvaardigheden verder ontwikkelen.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak.

Intake | Jouw persoonlijke leerdoelen staan centraal.Voorafgaand aan de cursussen vul je een intakeformulier in waarin je een aantal vragen beantwoordt gericht op jouw persoonlijke situatie. Deze vragen helpen je om jouw ontwikkeldoel helder te omschrijven.

Ervaren trainers | Een ervaren leiderschapstrainer begeleidt de trainingen waarbij jouw leerbehoefte centraal staat. Je trainer is een expert in leiderschap en daarnaast je persoonlijke coach.

Leiderschapstest & -portfolio | Je start de training Praktisch Leidinggeven in 5 maanden met een leiderschapstest. Dit helpt een concreet en passend leerpad voor je uit te stippelen. Je persoonlijke leiderschapsportfolio dat je gedurende de training bijhoudt, laat je persoonlijke ontwikkeling zien

Individuele coaching | Je trainer helpt tijdens individuele coachsessies je uitdagingen te identificeren en te vertalen in haalbare doelen. De trainer daagt je in deze coachsessies uit om op zoek te gaan naar dat wat je nodig hebt om het geleerde in de dagelijkse praktijk in te zetten.

Persoonlijk actieplan | Als afsluiting van de training Praktisch Leidinggeven in 5 maanden stel je een persoonlijk actieplan op, dat de toepassing van het geleerde in de eigen praktijk ondersteunt.

Praktijkopdracht | Tijdens de opleiding Coachend Leidinggeven in 6 maanden schrijf je een praktijkopdracht. Op deze praktijkopdracht ontvang je persoonlijke feedback van de ICM-trainer. Als je deze met een voldoende afsluit, ontvang je het officiële diploma Coachend Leidinggeven.

Examenvoordeel

Mocht je onverhoopt niet slagen voor de ICM-praktijkopdracht, dan kun je deze tegen gereduceerd tarief herkansen.

Diploma

De opleiding Coachend Leidinggeven in 6 maanden van ICM biedt je de mogelijkheid om het diploma te behalen:

  • Coachend Leidinggeven in 6 maanden – diploma

Tijdens de opleiding schrijf je een praktijkopdracht. Op deze praktijkopdracht ontvang je persoonlijke feedback van de ICM-trainer. Als je de praktijkopdracht met een positief resultaat afsluit, ontvang je het officiële ICM Coachend Leidinggeven in 6 maanden – diploma.

Heb je de gehele training Praktisch Leidinggeven in 5 maanden gevolgd? Dan ontvang je een ICM-certificaat.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 95 opleidingen en trainingen in de categorie: Leiderschap en Management.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Kijk bij de training Praktisch Leidinggeven in 5 maanden en de opleiding Coachend Leidinggeven in 6 maanden voor een overzicht op welke dagen en in welke plaatsen de cursussen worden verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 4.720,-

Cursus Prijs
Praktisch Leidinggeven in 5 maanden 2.125,-
Coachend Leidinggeven in 6 maanden 2.890,-
Prijs zonder korting 5.015,-
Korting 295,-
Investering 4.720,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer:

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 95 opleidingen en trainingen in de categorie: Leiderschap en Management.