Middle Management – 4 maanden intensief en Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden

ICM biedt je de mogelijkheid om de opleiding Middle Management – 4 maanden intensief en het programma Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 300,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Vanwege de belasting van beide programma’s, raden wij je sterk aan éérst de opleiding Middle Management – 4 maanden intensief te volgen, en daarna het programma Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden.

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Versnelt je diploma Middle Management behalen
  • Gericht op jouw praktijk
  • Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden is een uniek programma gebaseerd op de visie van ICM op Leiderschap
  • Dankzij een business challenge en reflectieverslag direct effect in werk én privé

Doelgroep

De opleiding Middle Management – 4 maanden intensief is geschikt voor iedereen die nu als middle manager werkt en uitvoerende mensen aansturen. De training Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden is voor jou een geschikt vervolg als je door gericht te werken aan je persoonlijke ontwikkeling je impact als leider voor je medewerkers wilt vergroten. Je bent bereid op een dieper niveau naar jezelf te kijken.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak. Voorafgaand aan de opleiding krijg je toegang tot de interactieve ICM-leeromgeving die je gedurende de gehele opleiding ondersteunt in het leerproces.

Een ervaren trainers begeleiden de cursussen waarbij jouw leerbehoefte centraal staat. Je trainer is een expert in leiderschap en management en daarnaast je persoonlijke coach.

Middle Management – 4 maanden intensief

Bijeenkomsten | Als voorbereiding op de bijeenkomsten neem je kennis van de theorie door kennisvideo’s te bekijken, artikelen te lezen en praktijkopdrachten te maken. Hierdoor is er tijdens de bijeenkomsten volop tijd en ruimte om de vertaalslag te maken naar de praktijk.

Praktijkopdrachten | De vele oefeningen, cases en opdrachten slaan een brug tussen de theorie en je eigen praktijk. Je sluit elke module af met een eindopdracht.

Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden

Individuele coaching | Je trainer helpt tijdens twee individuele coachsessies je uitdagingen te identificeren en te vertalen in haalbare doelen. De trainer daagt je in deze coachsessies uit om op zoek te gaan naar dat wat je nodig hebt om het geleerde in de dagelijkse praktijk in te zetten.

Persoonlijk reflectieverslag | Gedurende het programma werk je aan je persoonlijk reflectieverslag. Zo breng je heel bewust voor jezelf in kaart wat je hebt geleerd van de ervaringen die je tijdens het traject hebt opgedaan en wat dat voor invloed heeft op je denken en handelen.

Business Challenge | Tijdens het programma ga jij aan de slag met een actuele en gerichte uitdaging in jouw werk. Waar loop je tegenaan en zou je graag willen aanpakken of verbeteren? Zo versterk je tijdens het programma je persoonlijke ontwikkeling als leider én boek je resultaat met je ontwikkeling als leider voor je team.

Intervisie | Tijdens de intervisiesessies behandel je vraagstukken die jij in je werk en ontwikkeling als leider tegenkomt. Je krijgt ruimte en aandacht voor dat wat voor jou belangrijk is. In een veilige setting, begeleid door de trainer, werk je aan je eigen professionalisering. Door samen te leren, versterk je de onderlinge verbinding en samenwerking. Doordat je vanuit verschillende invalshoeken oplossingen krijgt aangeboden, levert intervisie vaak waardevolle inzichten op.

Examenvoordeel

Mocht je onverhoopt niet slagen voor de ICM-moduleopdrachten, dan kun je deze opdrachten tegen gereduceerd tarief herkansen.

Diploma

De opleiding Middle Management van ICM biedt je de mogelijkheid om het diploma te behalen:

  • Middle Management – diploma

Tijdens iedere module schrijf je moduleopdrachten. Indien je beide modules met een positief resultaat afsluit, ontvang je het officiële ICM Middle Management – diploma.

Wanneer je de gehele training Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden hebt gevolgd, ontvang je een Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden – certificaat.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 106 opleidingen en trainingen in de categorie: Leiderschap en Management.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Kijk bij de opleiding Middle Management – 4 maanden intensief en de training Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden voor een overzicht op welke dagen en in welke plaatsen de cursussen worden verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 8.290,-

Cursus Prijs
Middle Management – 4 maanden intensief 2.495,-
Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden 6.095,-
Prijs zonder korting 8.590,-
Korting 300,-
Investering 8.290,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Morgen vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 106 opleidingen en trainingen in de categorie: Leiderschap en Management.