Design Thinking en Creativiteit en Ondernemerschap in Organisaties

ICM biedt je de mogelijkheid om de training Design Thinking en de training Creativiteit en Ondernemerschap in Organisaties in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 195,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

 

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketvoordeel
  • Praktijkgericht
  • Je schrijft een persoonlijk actieplan

Doelgroep

De training Design Thinking is bedoeld voor professionals die op een creatieve en snelle manier producten of diensten willen innoveren.

De training Creativiteit en Ondernemerschap in Organisaties is voor iedereen die flexibel, creatief en ondernemend te werk wil gaan binnen de eigen organisatie.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Intake | Jouw persoonlijke leerdoelen staan centraal tijdens de training. Met de schriftelijke intake geef je aan wat jouw leerdoelen, wensen en verwachtingen zijn. Je maakt daarmee vooraf helder wat je wilt bereiken; zowel voor jezelf als voor de trainer.

Action Learning | De bijeenkomsten zijn gericht op interactie met jouw trainer en medecursisten. Met afwisselende werkvormen doe je kennis en inzichten op, oefen je met vaardigheden en reflecteer je op jouw praktijk.

Online leeromgeving | Via onze online leeromgeving ontvang je alles wat je nodig hebt om actief te oefenen in jouw praktijk.

Eigen casus | Tijdens de training Design Thinking pas je design thinking toe op jouw eigen casus. Onder inspirerende leiding van een ervaren professional ga je met design thinking aan de slag. Je zet een goede stap richting een oplossing die voldoet aan een klantvraag uit jouw praktijk.

Persoonlijk Actieplan | Aan het eind van de training Creativiteit en Ondernemerschap in Organisaties schrijf je een persoonlijk actieplan. Hierin staat hoe en wanneer je het geleerde gaat toepassen. Zo zorg je ervoor dat je doorgaat met leren ook nadat het traject is afgerond.

Heb je de trainingen geheel gevolgd, dan ontvang je het ICM-certificaat.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 102 opleidingen en trainingen in de categorie: Leiderschap en Management.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Kijk bij de training Design Thinking en de training Creativiteit en Ondernemerschap in organisaties voor een overzicht op welke dagen en in welke plaatsen de cursussen worden verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 2.595,-

Cursus Prijs
Design Thinking 1.595,-
Creativiteit en Ondernemerschap in Organisaties 1.195,-
Prijs zonder korting 2.790,-
Korting 195,-
Investering 2.595,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 102 opleidingen en trainingen in de categorie: Leiderschap en Management.