De Startende Manager en Teamontwikkeling voor Leidinggevenden

ICM biedt je de mogelijkheid om de opleiding De Startende Manager en de training Teamontwikkeling voor Leidinggevenden in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 195,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je volgt eerst de opleiding De Startende Manager en aansluitend volg je de training Teamontwikkeling voor Leidinggevenden.

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Sparren met ervaringsdeskundigen
  • BYOP (Bring Your Own Problem)

Doelgroep

De opleiding De Startende Manager is geschikt voor iedereen die de afgelopen maanden voor het eerst gestart is in een leidinggevende functie of binnenkort gaat starten en zijn/haar managementvaardigheden wil ontwikkelen.

De training Teamontwikkeling voor Leidinggevenden is perfect geschikt voor teamleiders, managers en leidinggevenden die het maximale uit hun team willen halen. Voor iedereen die met een team werkt dat nu niet stroomt en waar resultaten achterblijven.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor een gedegen aanpak.

Intake | Voorafgaand aan de cursussen vul je een intakeformulier in waarin je een aantal vragen beantwoordt gericht op jouw persoonlijke situatie. Deze vragen helpen je om jouw ontwikkeldoel helder te omschrijven.

Bijeenkomsten | De bijeenkomsten zijn gericht op interactie met de docent en medecursisten. Met afwisselende werkvormen doe je kennis en inzichten op en oefen je met vaardigheden. Er is veel ruimte voor de inbreng van eigen praktijksituaties en -voorbeelden.

Blended learning | Bij ICM geloven we in blended leren, waarbij online leren het klassikaal leren versterkt. Doordat je vooraf kennis opdoet blijft er tijdens een klassikale bijeenkomst meer tijd over om te leren van elkaar.

Online leeromgeving | Naast de interactieve klassikale dagen werk je met de rijke online leeromgeving die je ondersteunt in het leerproces. Na de opleiding houd je onbeperkt toegang tot al het online materiaal ter verdieping en naslagwerk.

Ervaren docenten | Een ervaren docent begeleidt de klassikale bijeenkomsten waarbij jouw leerbehoefte centraal staat.

Mentorschap | De docent is tevens je mentor die nog volop in de praktijk van het werkveld staat. Vanuit eigen ervaring en met veel begrip voor je ervaring weet de docent je een stap verder te helpen waar je zelf niet verder kwam.

Reflectieopdracht | Reflecteren op je eigen gedrag draagt bij aan jouw professionalisering in je functie van manager. Daarom kies je tijdens de opleiding De Startende Manager twee leerdoelen waar jij aan wilt werken en waar je tijdens het opleidingstraject op reflecteert.

Examenvoordeel

Mocht je onverhoopt niet slagen voor de ICM-praktijkopdrachten, dan kun je deze opdrachten tegen gereduceerd tarief herkansen.

Diploma

De opleiding De Startende Manager bij ICM biedt je de mogelijkheid om het diploma te behalen:

  • De Startende Manager

Tijdens de opleiding werk je aan je eigen leerdoelen. Je reflecteert hierop en levert een reflectieverslag tegen het einde van de opleiding in bij de docent. Als je de opdracht met een positief resultaat afsluit, ontvang je het officiële ICM De Startende Manager – diploma.

Heb je de gehele training Teamontwikkeling voor Leidinggevenden gevolgd, dan ontvang je het officiële ICM certificaat.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 95 opleidingen en trainingen in de categorie: Leiderschap en Management.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Kijk bij de opleiding De Startende Manager en de training Teamontwikkeling voor Leidinggevenden voor een overzicht op welke dagen en in welke plaatsen de cursussen worden verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 3.595,-

Cursus Prijs
De Startende Manager 2.195,-
Teamontwikkeling voor Leidinggevenden 1.595,-
Prijs zonder korting 3.790,-
Korting 195,-
Investering 3.595,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer:

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 95 opleidingen en trainingen in de categorie: Leiderschap en Management.