opleiding tot opleidingskundige

Opleidingskunde en Impactvol lesmateriaal ontwikkelen

Volg de opleiding Opleidingskunde en de training Impactvol lesmateriaal ontwikkelen in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om Opleidingskunde (Post-HBO) en de training Impactvol lesmateriaal ontwikkelen in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 300,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je volgt eerst de opleiding Opleidingskunde (Post-HBO) en aansluitend volg je de training Impactvol lesmateriaal ontwikkelen.

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Een L&D-expert als trainer
  • Direct aan de slag met het ontwikkelen van je eigen lesmateriaal
  • Deel je passie voor leren en ontwikkelen met vakgenoten

Doelgroep

Dit pakket is geschikt voor iedereen die werkzaam is in het veld van L&D/HRD en die zich bezighoudt met bedrijfsopleidingen of de ambitie heeft zich daarin te ontwikkelen. Te denken valt aan (zelfstandig) opleidingskundigen, onderwijskundigen, trainers, beleidsadviseurs of HR-adviseurs. In de opleiding ga je aan de slag met een praktijkopdracht in je eigen organisatie, daarom is het van belang dat je een (stage)werkplek hebt. Daarnaast ontwikkel je trainingen en wil de laatste trends en ontwikkelingen inzetten om bewezen effectief lesmateriaal te maken. Je bent benieuwd naar de laatste didactische onderzoeken en op zoek naar krachtige tips om zelf aan de slag te gaan.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 5.190,-

Cursus Prijs
Opleidingskunde (post-HBO) 4.095,-
Impactvol lesmateriaal ontwikkelen 1.395,-
Prijs zonder korting 5.490,-
Korting 300,-
Investering 5.190,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.