(Basisopleiding)
Personeelsmanagement of Strategisch HRM?

Wil jij een carrière starten binnen P&O of je in je huidige functie strategisch ontwikkelen? Onze opleidingen bieden je alle benodigde handvatten. Als gecertificeerde Great Place to Work weten wij als geen ander hoe je processen inricht rondom werving, instroom, de ontwikkeling van medewerkers, uitstroom en strategische vraagstukken.

Kies voor een opleiding bij ICM als Beste Opleider van Nederland en een voorbeeld op het gebied van personeelsmanagement en HRM.

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Wat past het best bij jou?

Wil je in een korte tijd inzicht in personeelsmanagement? In de training Praktisch Personeelsmanagement krijg je een compleet beeld van wat er nodig is om als HRM’er succesvol aan de slag te gaan en welke instrumenten je kunt inzetten.

Ben je nieuw in het vak of ambieer je een functie in HRM? De Basisopleiding Personeelszaken geeft je een brede basiskennis van het vak om een vliegende start te maken.

Personeelsmanagement is er om jouw strategische kennis en vaardigheden te verbreden. In deze opleiding leer je online en klassikaal, ondersteund door praktijkopdrachten en oefeningen.

Wanneer je jezelf wilt ontwikkelen tot strategisch partner van het management is er Strategisch HRM (post-HBO). In deze opleiding leer je klassikaal, ondersteund door praktijkopdrachten en oefening.

 

Gerelateerde trainingen

Ben je benieuwd naar gerelateerde trainingen? Bekijk dan hier het aanbod.

 

Hulp nodig bij jouw keuze?

Neem contact op voor vrijblijvend studieadvies via 030 – 29 19 888. Of laat ons je terugbellen.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Morgen vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.