Coachen op stress, burn-out of vermoeidheid

Je merkt dat vitaliteit en stress terugkerende thema’s zijn in jouw werk als coach, trainer of begeleider. In onze samenleving ervaren steeds meer mensen burn-outklachten. Ook begeven veel mensen zich in een voorstadium waarin ze last hebben van vermoeidheid en gebrek aan energie. Coachen bij (her)integratietrajecten en coachen op vitaliteit in werk en privé vragen allebei een eigen aanpak. Om mensen hierin goed te kunnen begeleiden, kun je je het beste specialiseren.

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Wat past het best bij jou?

Kies voor de opleiding Stress- en Burn-outbegeleiding als je in 5 maanden de vaardigheden wilt ontwikkelen om mensen met een burn-out of met stressklachten te begeleiden naar fysieke en mentale gezondheid.

Kies voor de training Coachen op Vitaliteit als je handvaten wilt krijgen om mensen te coachen naar meer balans, energie en plezier. Na de training kun jij jezelf vitaliteitscoach noemen!

 

Hulp nodig bij jouw keuze?

Neem contact op voor vrijblijvend studieadvies via 030 – 29 19 888. Of laat ons je terugbellen.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Morgen vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.