Your Meeting stelt u in de gelegenheid om op maat te vergaderen in Zwolle. Alle vergaderzalen zijn in ruime mate voorzien van daglicht, airconditioning en aan de zonzijde screens.

Routebeschrijving

Wanneer u over de A28 richting Zwolle rijdt, neemt u afslag 20, Zwolle-Noord. Onder aan de afslag volgt u de Ceintuurbaan (N35) richting Almelo/Deventer. U volgt de Ceintuurbaan, u rijdt het ziekenhuis aan uw linkerzijde voorbij tot aan de stoplichten. Hier slaat u linksaf (Oosterenk J) en rijdt u de Dr.Spanjaardweg op. Indien u vanaf Raalte over de N35 (Ceintuurbaan) Zwolle binnenrijdt, dan gaat u na het viaduct bij het tweede verkeerslicht rechts de Dokter Spanjaardweg op. Blijf de weg volgen en neem de eerste afslag rechts. Dit is de Dokter van Deenweg.
Deze weg dient u in uw nagivatiesysteem in te voeren. Na ongeveer 800 meter op de Dokter van Deenweg slaat u de 3e weg linksaf. Dit is de Dokter van Wiechenweg. Your Meeting bevindt zich aan de rechterhand in het rode bakstenen pand op nr. 14 en heeft eigen parkeerplaatsen voor de deur.

Bezoekadres

Dr. van Wiechenweg 14
8025 BZ Zwolle

Routebeschrijving