De Social Impact Factory is de hotspot voor sociaal ondernemerschap. Het brengt mensen en groepen bij elkaar die de wens hebben te zoeken naar oplossingen voor de actuele problemen in de maatschappij. De Social Impact Factory biedt werk-, vergader- en ontmoetingsplekken voor ondernemers, bedrijven en organisaties die elkaar inspireren en versterken. Met maar één doel: samen sociale impact maken.

Kom je met het openbaar vervoer?
Als je niet in Utrecht woont dan raden wij je aan om met de trein of bus te komen. De Social Impact Factory ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
Wij adviseren het drukke centrum van Utrecht te vermijden met de auto. Mocht je toch met de auto komen, maak dan gebruik van parkeergarage Paardenveld of P4 Hoog Catharijne. Tegen een veel goedkoper tarief kun je je auto kwijt bij P+R garage De Uithof; vanaf daar pak je de bus naar de Social Impact Factory (bushalte Vredenburg).

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar:
https://sifutrecht.nl/

Bezoekadres

Vredenburg 40
3511 BD Utrecht Utrecht

Routebeschrijving