Restaurant Hygge is geïnspireerd op het Deense begrip ‘Hygge’ (klinkt als ‘hue-ge’). Een begrip wat moeilijk blijkt te vertalen, maar de Nederlandse betekenis van gezelligheid komt toch redelijk dicht in de buurt. De essentie van dit restaurant is dan ook het creëren van een fijne warme sfeer, genieten van de mooie dingen en mensen in het leven, met heerlijk eten en drinken. De planten, frisse kleuren en het sfeervolle terras dragen hier goed aan bij. Naast lekker eten en drinken, biedt het restaurant vier mooie vergader- en trainingszalen aan, waar in alle rust gewerkt kan worden.

Kom je met het openbaar vervoer?
Vanaf Utrecht Centraal kom je gemakkelijk met de bus bij Restaurant Hygge. Bushalte Draaiweg, Willem Dreeslaan en David van Mollemstraat liggen enkele minuten wandelen van de locatie.

Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
Naast Restaurant Hygge ligt parkeergarage Oudlaan. Wil je zeker zijn van een parkeerplek, dan raden wij je aan om van te voren een reservering te maken via ParkBee. Dit kan via parkbee.com/oudlaan. Het is niet de bedoeling dat je parkeert bij de slagboom van Receptie De Goeman. Hier word je helaas niet toegelaten met de auto.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijving verwijzen we je graag naar ga naar  https://hygge-utrecht.nl/

1,5 meter beleid
Restaurant Hygge neemt diverse maatregelen om een veilige omgeving te creëren voor hun gasten en werknemers. Voor meer informatie over het 1,5 meter beleid verwijzen we je graag naar: https://hygge-utrecht.nl/

Bezoekadres

Goeman Borgesiuslaan 77
3515 CT Utrecht Utrecht

Routebeschrijving