Regus Utrecht Oorsprongpark is gelegen aan het Oorsprongpark, op de hoek van de Biltstraat en de Snellenlaan, aan de rand van de Utrechtse binnenstad. De Oorsprong is een 19e-eeuwse rijksmonumentale villa. De villa werd in 1823 gebouwd als woonhuis en later werd het in gebruik genomen door de Utrechtse universiteit. Eind 20e eeuw kreeg het een kantoorbestemming. De villa is omringd door een park en bevindt zich op loopafstand van het gezellige winkel- en uitgaanscentrum van Utrecht. In de villa zijn momenteel diverse ruimten beschikbaar op de begane grond, eerste of tweede verdieping. Daarnaast is er in het souterrain creatieve kantoorruimte beschikbaar. Het kantoorgebouw beschikt over gedeelde faciliteiten zoals representatieve vergaderruimten, lunchroom, receptie, bar en een tuin.

Kom je met het openbaar vervoer?
Regus Utrecht Oorsprongpark is met het openbaar vervoer goed te bereiken door middel van verscheidene buslijnen vanaf Utrecht Centraal. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
Je kunt uiteraard ook met de auto naar Regus Utrecht Oorsprongpark komen. Op het terrein is gratis parkeergelegenheid. Deze parkeergelegenheid is echter beperkt. We raden je daarom aan op tijd te komen of de auto te parkeren bij P+R De Uithof en vanaf daar de bus te pakken naar Regus Utrecht Oorsprongpark.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar:
https://www.regus.nl/office-space/netherlands/utrecht/utrecht-central-station

Bezoekadres

Oorsprongpark 12
3581 ET Utrecht

Routebeschrijving