In hartje Utrecht ligt Regardz La Vie. Met veertig zalen en meerdere cateringvoorzieningen biedt La Vie alles wat een bijeenkomst nodig heeft: van gratis Wi-Fi en goede koffie tot vakkundige medewerkers en uitstekende catering. Het restaurant op de 6e etage geeft een mooi uitzicht over de prachtige binnenstad van Utrecht.

Parkeren kan in QPark La Vie, uitrijdkaarten voor deze garage zijn tegen een gereduceerd tarief in Regardz La Vie verkrijgbaar. Op de 14e etage van parkeergarage La Vie is een directe doorgang naar het meeting center.

Openbaar vervoer
La Vie Utrecht is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en bevindt zich op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station.

Looproute: Vanaf Utrecht Centraal Station volgt u de borden ‘Centrumzijde’ en daarna loopt u door Winkelcentrum Hoog Catharijne richting ‘Vredenburg’. Steek het Vredenburgplein schuin over. La Vie Utrecht is gevestigd in hetzelfde pand als de Bijenkorf. Neem een van de twee entrees ‘Kantorenpand La Vie’ naast de ingang van de Bijenkorf en neem vervolgens de lift naar de 4e etage waar de receptie van La Vie zich bevindt.

Parkeren
Parkeren kan in QPark La Vie, uitrijdkaarten voor deze garage zijn tegen een gereduceerd tarief in Regardz La Vie verkrijgbaar.

Het adres van de parkeergarage voor in het navigatiesysteem: Rozenstraat 1, 3511 BS Utrecht.

Bezoekadres

Lange Viestraat 351
3511 BK Utrecht

Routebeschrijving