Aristo meeting plaza Utrecht CS is centraal gelegen met een flexibele inrichting en uitgebreide faciliteiten. De locatie is uitermate geschikt voor opleidingen en trainingen. Aristo meeting plaza Utrecht CS ligt op een steenworp afstand van Utrecht Centraal Station, in Hoog Catharijne, kantooringang Janssoenborch. Deze ingang staat bewegwijzerd en is belangrijk om aan te houden om deze vestiging te vinden!

 Kom je met het openbaar vervoer?
Loop vanaf Utrecht CS via het nieuwe stationsplein de hoofdingang van Hoog Catharijne in. Dan ga je naar rechts het Godebaldkwartier in (richting Moreelsepark). Je houdt rechts aan. Na circa 120 meter vind je aan je linkerhand de kantooringang Janssoenborch. Daar ga je naar binnen en vind je de bel van Aristo meeting plaza Utrecht CS. Neem de lift naar de tweede etage. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
Voor navigatiesysteem gebruik je het volgende adres: Spoorstraat 22, 3511 EM, Utrecht – P1 en P2.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar:
https://www.seats2meet.com/nl/locations/321/Aristo-meeting-plaza-Utrecht-CS

1,5 meter beleid
De verschillende locaties van Aristo meeting center voldoen aan alle richtlijnen van het RIVM om verantwoord – op 1,5 meter afstand – elkaar te ontmoeten voor trainingen en bijeenkomsten tot 30 personen per ruimte: social distance proof vergaderen en trainen. Op de website staat een digitale Placemat afgebeeld met de belangrijkste maatregelen en veiligheidsinstructies. Aristo meeting center adviseert om dit voorafgaand jouw bezoek goed door te lezen. Voor meer informatie over het 1,5 meter beleid en de digitale placemat, verwijzen we je graag naar: https://aristo.nl/veilig-samenkomen-bij-aristo-meeting-center/

Bezoekadres

Godebaldkwartier 357 Kantoren Janssoenborch
3511 DT Utrecht

Routebeschrijving