Aristo meeting plaza Utrecht CS is centraal gelegen met een flexibele inrichting en uitgebreide faciliteiten. De locatie is uitermate geschikt voor opleidingen en trainingen. Aristo meeting plaza Utrecht CS ligt op een steenworp afstand van Utrecht Centraal Station, in Hoog Catharijne.

Kom je met het openbaar vervoer?
Loop vanaf Utrecht CS via het nieuwe stationsplein de nieuwe hoofdingang van ‘Hoog Catharijne’ in. Dan ga je naar rechts en loop je langs de LUSH en Bruna. Na ca 120 meter is aan de linkerhand de ACTION na deze winkel vind je de kantooringang Janssoenborch. Daar ga je naar binnen en vind je de ‘bel’ van Aristo meeting plaza Utrecht CS, wij doen voor je open. Neem de trap of lift naar de tweede etage. Een filmpje van de looproute vind je hier.

Mocht je Aristo meeting plaza Utrecht CS niet kunnen vinden, neem dan telefonisch contact met ons op dan begeleiden wij je naar onze vestiging: telefoonnummer 088- 2301036. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
Voor navigatiesysteem gebruik het volgende adres: Spoorstraat 22, 3511 EM, Utrecht – P1. Via deze link kun je voorafgaand je parkeerplek in één van de parkeergarages reserveren, waardoor je voor een voordelig tarief kunt parkeren.

Parkeergarage P1: Deze garage bevindt zich onder de vestiging. Wanneer je deze garage op winkelniveau verlaat, dan kom je bij de Albert Heijn uit. Na 40 meter, met de Albert Heijn in je rug, vind je aan je rechterhand kantooringang Janssoenborch, tussen de Action en de Intertoys. Daar ga je naar binnen en vind je de ‘bel’ van Aristo meeting plaza Utrecht CS, wij doen voor je open. Neem de trap of lift naar de tweede etage.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: https://www.seats2meet.com/nl/locations/321/Aristo-meeting-plaza-Utrecht-CS

Bezoekadres

Godebaldkwartier 357 Kantoren Janssoenborch
3511 DT Utrecht

Routebeschrijving