De Zilveren Vosch is een locatie in een monumentaal pand, gevestigd in het hartje van de Utrechtse binnenstad. Het heeft een klassieke uitstraling, maar biedt moderne en professionele ruimtes die perfect zijn voor kleine en middelgrote opleidingen en trainingen.

Openbaar vervoer
De Zilveren Vosch is eenvoudig te bereiken vanaf Utrecht Centraal Station. U kunt diverse stadsbussen nemen richting Janskerhof. Vanaf deze halte is het nog ongeveer 3 minuten lopen naar de locatie. De loopafstand vanaf Utrecht Centraal Station naar de Plompetorengracht bedraagt ongeveer 12 minuten.

Parkeren
De Zilveren Vosch ligt aan de oostelijke zijde van het centrum van Utrecht, net binnen de singel.
Wij adviseren om het drukke centrum van Utrecht te vermijden met de auto. Mocht u toch met de auto komen, maak dan gebruik van een van de P+R plekken rondom Utrecht of maak gebruik van de nabijgelegen parkeergarages aan de Kruisstraat of de Grifthoek. Kijk op www.slimutrechtin.nl/pagina/3/p-r-locaties/ om te zien welke P+R plek het meest op de route ligt bij het binnenrijden van Utrecht. Parkeer daar uw auto en stap in een van de vele bussen die u naar het centrum van Utrecht brengen. De tarieven voor de parkeergarages aan de Kuisstraat of de Grifthoek staan vermeld op onderstaande links:

 

Bezoekadres

Plompetorengracht 3
3512 CA Utrecht

Routebeschrijving