De Witte Vosch is trainingslocatie in een monumentaal pand, gelegen in het hartje van Utrecht. Het is een sfeervolle locatie met uitstekende faciliteiten, moderne inrichting en een intieme sfeer voor kleinere groepen.

Openbaar vervoer
De Witte Vosch is gemakkelijk te bereiken vanaf Utrecht Centraal Station. Te voet duurt deze wandeling circa 7 minuten. Per bus kunt u vanaf Utrecht Centraal Station de volgende buslijnen nemen: 1 (Overvecht), 5 (Voordorp), 6 (Overvecht Noord) of 7 (Overvecht Noord). Uitstappen bij halte ‘St. Jacobsstraat’. Dan loopt u om de kerk heen en via het Jacobskerkhof naar de Oudegracht.

Parkeren
Wij adviseren om het drukke centrum van Utrecht te vermijden met de auto. Mocht u toch met de auto komen, maak dan gebruik van een van de P+R plekken rondom Utrecht. Kijk op www.slimutrechtin.nl/pagina/3/p-r-locaties/ om te zien welke P+R plek het meest op de route ligt bij het binnenrijden van Utrecht. Parkeer daar uw auto en stap in een van de vele bussen die u naar het centrum van Utrecht brengen. Mocht u besluiten het centrum inrijden, dan adviseren wij te parkeren in parkeergarage Paardenveld Utrecht (http://www.paardenveld.nl/). Kijk ook op deze website voor de huidige parkeertarieven.

Bezoekadres

Oudegracht 46
3511 AR Utrecht

Routebeschrijving