Creative Valley Collectiv ligt pal aan het Stationsplein van Utrecht CS, op de drukste en best bereikbare plek van Nederland. Maar zodra je binnenstapt voel je hoe ontspannen, informeel en persoonlijk Collectiv is. Bij Creative Valley Collectiv draait alles om samenwerken, samen ideeën uitwisselen en samen resultaat boeken in een intieme, stijlvolle en inspirerende omgeving.

Kom je met het openbaar vervoer?
Creative Valley Collectiv ligt direct naast station Utrecht Centraal aan de Centrum zijde. Volg in het station de borden Centrum. Zodra je het station uitloopt, sta je op het Stationsplein onder het Bollendak. De entree van Creative Valley bevindt zich rechts van Albert Heijn. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?

Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving. De dichtstbijzijnde (betaalde) parkeergarage P4 Hoog Catharijne ligt aan de Stationsstraat 29, 3511 EK Utrecht.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: https://www.creativevalley.nl/collectiv

Bezoekadres

Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Routebeschrijving