Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is een comfortabele en sfeervolle trainingslocatie. Het hotel bevindt zich in een unieke natuuromgeving vlak naast Rotterdam The Hague Airport. Het is goed bereikbaar en kent multifunctionele trainingsruimtes voorzien van de laatste technologieën. Indien je met de fiets komt, is er een fietsenstalling aanwezig (als je het terrein op komt, direct links).

Kom je met het openbaar vervoer?
Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Zowel vanaf Rotterdam CS als het centrum van Rotterdam rijden er bussen richting het hotel. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is goed te bereiken met de auto. Het hotel beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kun je gratis parkeren. Let op: dit is op basis van beschikbaarheid.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: http://www.airporthotelrotterdam.nl/

1,5 meter beleid
Om de veiligheid van jou en de medewerkers van Rotterdam Airport Hotel te garanderen heeft het Airport  Hotel de Meeting Hygienics geïmplementeerd; een hygiëneformule die volledig aansluit op de geldende RIVM- en overheidsmaatregelen en waarmee ze zorg dragen voor een veilige en hygiënische meeting omgeving. Zo zijn de locatie én service inmiddels ingericht op de 1,5 meter norm, is de routing aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, desinfecteren ze contactpunten de hele dag door en zijn er aanpassingen gedaan in het food & beverage assortiment en manier van serveren/presenteren. De aangestelde Meeting Hygienics Managers houden alles nauwlettend in de gaten, adviseren medewerkers en gasten en doen een beroep op ieders verantwoordelijkheid om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving. Wil je meer informatie over de Meeting Hygienics, dan verwijzen wij je graag door naar de locatiewebsite van het Rotterdam Airport Hotel.

Bezoekadres

Vliegveldweg 59-61
3043 NT Rotterdam

Routebeschrijving