Sanadome Nijmegen is een 4-sterrenhotel met een indrukwekkende moderne bouwstijl. Het hotel bevindt zich in een groene omgeving, vlakbij het historische hart van Nijmegen, aan de rand van landgoed Jonkerbos. Sanadome Nijmegen biedt een rustige accommodatie met fijne trainingszalen.

Kom je met het openbaar vervoer?
Sanadome Nijmegen is gemakkelijk te bereiken met de trein en de bus. Je kunt vanaf treinstation Nijmegen Goffert binnen 15 minuten lopen naar Sanadome. Daarnaast rijden er ook elk kwartier diverse bussen vanaf treinstation Nijmegen Centraal naar Sanadome, deze bus stopt voor de deur. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
Sanadome Nijmegen is goed bereikbaar per auto. Verder biedt de locatie ruime parkeergelegenheid voor de deur (betaald). Daggasten (op vertoon van een entree-bewijs) kunnen een parkeerkaart kopen bij de Hotel- en Thermenreceptie.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar:
https://www.sanadome.nl

1,5 meter beleid
De locatie heeft diverse maatregelen getroffen om de veiligheid van hun gasten en medewerkers te garanderen. Voor meer informatie over het 1,5 meter beleid verwijzen we je graag door naar: https://sanadome.nl/corona/

Bezoekadres

Weg door Jonkerbos 90
6532 SZ Nijmegen

Routebeschrijving