Gele Kegels Meeting Center is een inspirerende en kleurrijke locatie en bevindt zich in hartje Eindhoven. Deze locatie is voorzien van alle denkbare faciliteiten.

Kom je met het openbaar vervoer?
Gele Kegels Meeting Center bevindt zich op loopafstand van het centrale station van Eindhoven. Verlaat de centrale stationshal aan de noordzijde (bij Busstation Neckerspoel). Houd rechts aan, steek het zebrapad over en loop richting de Technische Universiteit. Je vindt de locatie aan je linkerzijde en de ingang is te herkennen aan de grijs/witte pilaren! Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
Gele Kegels Meeting Center is eenvoudig te bereiken met de auto. Onder het gebouw van Gele Kegels Meeting Center bevindt zich een openbare parkeergarage (Kennedygarage) met 800 parkeerplekken. Het adres van deze parkeergarage is Kennedyplein 80. Voor deze parkeergarage zijn uitrijkaarten tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar bij de receptie.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen, verwijzen we je graag naar:
http://www.gelekegelseindhoven.nl/

1,5 meter beleid
Om de veiligheid van jou en de medewerkers van Gele Kegels Eindhoven te garanderen heeft de Gele Kegels de Meeting Hygienics geïmplementeerd; een hygiëneformule die volledig aansluit op de geldende RIVM- en overheidsmaatregelen en waarmee ze zorg dragen voor een veilige en hygiënische meeting omgeving. Zo zijn de locatie én service inmiddels ingericht op de 1,5 meter norm, is de routing aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, desinfecteren ze contactpunten de hele dag door en zijn er aanpassingen gedaan in het food & beverage assortiment en manier van serveren/presenteren. De aangestelde Meeting Hygienics Managers houden alles nauwlettend in de gaten, adviseren medewerkers en gasten en doen een beroep op ieders verantwoordelijkheid om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving. Wil je meer informatie over de Meeting Hygienics, dan verwijzen wij je graag door naar de locatiewebsite van Gele Kegels Eindhoven.

Bezoekadres

Kennedyplein 80
5611 ZS Eindhoven

Routebeschrijving