The Globe is het voormalige PTT Expeditieknooppunt. De locatie is omringd door een bruisende wereld van werken, winkelen en ontspannen. Het is een ideaal gelegen locatie in Den Haag. De ingang bevindt zich bij Urban Offices. Bij binnenkomst druk je op bel nummer 5 van The Globe Meeting Center en neem je de lift naar de 5e etage. De paarse bordjes leiden je naar de receptie van The Globe Meeting Center.

Kom je met het openbaar vervoer?
The Globe Den Haag is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer door de ligging pal naast station Den Haag Hollands Spoor. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
The Globe Den Haag is te bereiken met de auto. Het ligt vlakbij de snelwegen en er zijn tevens voldoende parkeermogelijkheden. Je kunt betaald parkeren op 250 meter afstand van The Globe. Indien deze parkeerplaats vol is, kun je parkeren in de publieke parkeergarage Q-Park Laakhaven-HS. Deze garage biedt plaats aan 1.400 plekken.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen, verwijzen we je graag naar:
http://www.theglobeden-haag.nl/

1,5 meter beleid
Om de veiligheid van jou en de medewerkers van The Globe Den Haag te garanderen heeft The Globe de Meeting Hygienics geïmplementeerd; een hygiëneformule die volledig aansluit op de geldende RIVM- en overheidsmaatregelen en waarmee ze zorg dragen voor een veilige en hygiënische meeting omgeving. Zo zijn de locatie én service inmiddels ingericht op de 1,5 meter norm, is de routing aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, desinfecteren ze contactpunten de hele dag door en zijn er aanpassingen gedaan in het food & beverage assortiment en manier van serveren/presenteren. De aangestelde Meeting Hygienics Managers houden alles nauwlettend in de gaten, adviseren medewerkers en gasten en doen een beroep op ieders verantwoordelijkheid om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving. Wil je meer informatie over de Meeting Hygienics, dan verwijzen wij je graag door naar de locatiewebsite van The Globe Den Haag.

Bezoekadres

Waldorpstraat 11-13
2521 CA Den Haag

Routebeschrijving