Het Postillion Hotel Amsterdam heeft een zeer gunstige ligging, tussen de stad en de uitvalswegen. De dichtstbijzijnde treinstations zijn Station Amsterdam Amstel en Station Duivendrecht; metrostation Overamstel ligt op loopafstand. De gehele locatie is tevens goed toegankelijk met een rolstoel.

Openbaar vervoer

Per openbaar vervoer: vanaf metrostation Overamstel is het drie minuten (230 meter) lopen naar Postillion Hotel Amsterdam. Vanaf het Centraal Station, Station Amsterdam RAI, Station Amsterdam Amstel, Station Duivendrecht en Station Amsterdam Zuid vertrekken de metrolijnen 50 en 51. U Stapt uit bij de halte Overamstel.

Parkeren

Per auto: neem vanaf de A10 (alle richtingen) afslag S-111 Industrieterrein Amstel Business Park. Bij de stoplichten aan het einde van de afrit linksaf de Johannes Blookerweg op. Bij de volgende stoplichten een flauwe bocht naar links het verlengde van de Marwijk Kooystraat op. Onder het spoor door en bij de stoplichten rechts, wederom onder het spoor door. De Kauwgomballenfabriek ligt direct links van u. U kunt parkeren op het terrein van Postillion Hotel Amsterdam en in de nabije omgeving is er ruime parkeergelegenheid. Hier geldt betaald parkeren.

Bezoekadres

Paul van Vlissingenstraat 8
1096 BK Amsterdam

Routebeschrijving