Eenhoorn Meeting Center Amersfoort ligt in het hart van Nederland. Vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid is dit dan ook een ideale plek voor een training of opleiding.

Kom je met het openbaar vervoer?
De Eenhoorn Meeting Center Amersfoort is uitstekend te bereiken met de trein. Het centraal station van Amersfoort ligt op nog geen honderd meter afstand! We raden je dan ook aan met de trein te komen. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
Ook met de auto is de Eenhoorn Meeting Center Amersfoort goed te bereiken. Vanuit de richtingen Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht of Zwolle (A1 en A28) is er een goede verbinding naar Amersfoort. De locatie beschikt over 120 parkeerplaatsen. Je kunt achter de vestiging betaald parkeren. Als je Barchman Wuytierslaan 2 invult op de navigatie, kom je automatisch terecht bij de parkeerplaats. Daarnaast kun je ook parkeren op de nabijgelegen Q-Park parkeerterreinen: Barchman Wuytierslaan en Argonaut. Deze bevinden zich naast het station. Een andere alternatief is parkeren bij de parkeerhavens aan de Koningin Wilhelminalaan.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: http://www.eenhoornamersfoort.nl/

Bezoekadres

Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH

Routebeschrijving