ICM Opleidingen & trainingen is op al haar onderdelen ISO-gecertificeerd. Dit houdt in dat al onze processen van uitstekende kwaliteit zijn.

ICM biedt gecertificeerde kwaliteit

ICM Opleidingen & trainingen is volledig CEDEO gecertificeerd voor maatwerk bedrijfsopleidingen en voor open bedrijfsopleidingen. Het CEDEO is een onafhankelijke instantie die klanttevredenheids-onderzoeken doet onder de klanten van opleidingsinstituten. Een CEDEO-erkenning betekent dat meer dan 80% van de professionele klanten – de inkopers van bedrijfsopleidingen – tevreden of zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en trainingen en over de performance van ICM als aanbieder.

 • ICM heeft voor haar maatwerkeen unieke 98,8% klanttevredenheidsscore behaald.
 • ICM is in 2015 wederom verkozen tot Top 5 opleidings- en trainingsinstituut in Nederland (in een onderzoek onder 600 HRM verantwoordelijken).

Enkele reacties van referenten en quotes uit het CEDEO onderzoek:

Openrooster:

“Wat gewoon erg goed is bij ICM is de uitvoering van de training, ze vragen veel actieve bijdragen van de deelnemers, stellen de training bij als dit nodig is zodat het nog beter aansluit op de praktijk en denken zeer actief mee. Ze willen echt een toegevoegde waarde achter laten”

“Echt, geweldig zoals ICM de trainingen inricht, er wordt veel gewerkt met voorbeelden uit de praktijk”

“De trainer was erg enthousiast en putte uit grappige praktijksituaties die precies de problemen weergeven, waardoor het voor de deelnemers snel duidelijk is en beklijfd”

InCompany – maatwerk:

“Er is goed geluisterd en het opleidingsprogramma is echt op onze organisatie geschreven”

“Ze staan dicht bij ons als klant, luisteren, verdiepen zich in de organisatie en leveren uiteindelijk een echt maatwerkproduct”

“Het lesmateriaal wordt aangevuld met hand-outs die helemaal toegespitst zijn op onze organisatie”

Erkende diploma’s bij ICM

Onze programma’s worden doorlopend getoetst op ontwikkelingen in het vakgebied in de praktijk. Wij werken samen met leidende organisaties in de diverse vakgebieden zodat we het materiaal up-to-date houden en onze cursisten een diploma met officieel erkende status krijgen:

 • APMG / PRINCE2® – projectmanagement
 • IPMA Certificering – projectmanagement
 • Associatie voor Praktijkexamens – financiën
 • NOBCO – coachingsopleiding
 • NOBTRA – trainersopleiding
 • NIMA – marketing, sales, communicatie
 • MfN (voorheen NMI) – Mediators federatie Nederland
 • PvkO – Platform voor Klantgericht Ondernemen – CRM
 • St!R – Register voor Professioneel Begeleiders in Nederland – coachingsopleiding


ICM is een geaccrediteerd PRINCE2 ® Instituut (Accredited Training Organisation). Dit houdt in dat APMG Benelux ICM formeel heeft gekwalificeerd en geaccrediteerd om PRINCE2-opleidingen te verzorgen.

PRINCE2®, MSP® and ITIL® are registered trade marks of AXELOS Limited.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.

Alle opleidingen met PE-Punten