Webinar – Week van de Waardering: De sleutels tot geluk in deze uitdagende tijd

Al meer dan een jaar beheerst het coronavirus ons werk en sociaal leven grotendeels. Veel mensen hebben hun vertrouwde kantoorplekje moeten inruilen voor een thuiswerkplek en het dagelijkse koffiemomentje met collega’s vindt nu achter het scherm plaats. Hoe reageer jij hierop? Hoe vind je inspiratie en geluk in deze onzekere tijd? Hoe houd je contact met elkaar en hoe zorg je voor een fijne (werk)sfeer? En misschien wel de belangrijkste vraag: hoe toon je je waardering aan de mensen om je heen? Want jezelf gewaardeerd voelen en waardering mogen uiten, is iets heel bijzonders.

In dit Week van de Waardering webinar deelt Erik Smithuis, oprichter van ICM, zijn visie en inzichten over bovengenoemde thema’s en over hoe je zo goed mogelijk met deze tijd kunt omgaan.

Week van de Waardering

Dit webinar is onderdeel van de Nationale Week van de Waardering die plaatsvindt van 7 t/m 11 juni. ICM stimuleert diverse organisaties om tijdens deze week stil te staan bij collega’s en (online) waardering te geven aan elkaar. Dit webinar is voor iedereen die extra handvatten en inspiratie wil ontvangen om in tijden van corona geluk te vinden. Deelname aan de Nationale Week van de Waardering is geen vereiste om je in te schrijven voor dit webinar: het is gratis en voor iedereen!

Programma

  • Omgaan met verandering en uitdagende tijden
  • Het vergroten van jouw invloed en initiatief
  • Hoe maak ik een positief verschil?
  • Waar krijg ik in deze tijd wél energie van?
  • Het vinden van innerlijke rust en vertrouwen
  • De kracht van waardering

Datum en tijd

Het webinar vindt via Zoom plaats op donderdag 10 juni 2021.

Start: 11.00 uur
Einde: 12.15 uur

Kun je er op dit moment niet bij zijn? Geen probleem! We nemen het webinar op. Op maandag 14 juni kun je de opname om 18.00 uur terugvinden op de digitale leeromgeving. Deze is dan beschikbaar tot en met maandag 21 juni 12:00 uur.

Zoomlink op jouw persoonlijke online leeromgeving

Wanneer wij al je gegevens verwerkt hebben, ontvang je van ons een officiële bevestiging van jouw inschrijving per email. In deze email vind jij je persoonlijke inloggegevens voor de online leeromgeving met alle praktische informatie, zoals de zoomlink.

Mocht je binnen 48 uur na inschrijving nog steeds geen bevestigingsmail hebben ontvangen, check dan eerst je ongewenste email- en spambox. Wanneer de mail daar ook niet tussen staat, kun je contact met ons opnemen via events@icm.nl.

Investering

Deelname aan dit webinar is geheel kosteloos. Voel je welkom!

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.