Vierdaagse trektocht voor Persoonlijk Leiderschap (uitverkocht)

De trektocht is uitverkocht! Wil je een plekje op de wachtlijst? Mail dan naar events@icm.nl.

Ontdek jouw drijfveren, talenten en ambities

Pak je rugzak en wandelschoenen en ga op het leerzaamste avontuur van je leven! Tijdens deze tocht wandel je met een groep gelijkgestemden door Nederlands’ mooiste natuur terwijl je jouw diepste drijfveren, dromen, patronen en talenten ontwaart. Door de begeleiding van een ervaren coach van MyQuest en de kracht van de natuur ontdek jij wie je bent, wat je heeft gevormd en wat werkelijk van waarde is in jouw werk en leven.

Je onderzoekt tijdens deze trektocht wat je talenten zijn en hoe jij deze kunt inzetten in je werk en leven. Als groep stimuleer en inspireer je elkaar om je eigen koers te kiezen en daar focus op te houden. Je versterkt hiermee je vertrouwen, visie, motivatie, daadkracht, samenwerking, leiderschap en veerkracht. Je sluit het wandelavontuur af met een persoonlijk toekomstplan in lijn met jouw talenten en hoe jij je leven wilt leiden. Ga jij mee op avontuur?

Deze indrukwekkende trektocht komt voort uit de waardevolle samenwerking tussen en ICM en MyQuest.

Wat kun je verwachten?

Je maakt een commitment minimaal drieënhalve dag offline te zijn. Je gaat met ons de natuur in. Lopen in de natuur helpt je om los te komen van je dagelijkse patronen en ideeën.

Wij nemen de beste persoonlijke coaches mee die jarenlange ervaring hebben in het werken met bewezen effectieve technieken, waaronder Theory U, CoActive Coaching, Psychodrama/Voice dialogue en systeemopstellingen. Per iedere vier deelnemers gaat er één coach mee.

Wat levert dit programma je op?

Je krijgt inzicht in je (belemmerende) gedragspatronen
Je leert bewuster en authentieker in het leven te staan
Je hebt een concreet plan én de motivatie om je doelen te bereiken
Bekijk hier het volledige programma

Ervaringen van deelnemers

“Hedda en Marianne luisterden naar ons zonder te oordelen. Daarna gebruikten ze onze eigen woorden om te reflecteren op onze patronen en valkuilen. Zo hielden ze me op hele natuurlijke manier een spiegel voor. Het voelde als een verfrissende manier van therapie.” – Jessica, deelnemer trektocht oktober 2021

Ik heb dit echt ervaren als een APK voor mezelf. Op elk moment van je leven is het waardevol om zo’n tocht te maken en in een veilige setting naar je eigen patronen te kijken en stil te staan bij wat je doet en wat er gebeurt in je leven.” – Ingrid Bearda, deelnemer trektocht mei 2021.

Twijfel je om deel te nemen of wil je graag met iemand sparren? Stel Ingrid je door vraag naar mailen naar ingrid.bearda@icm.nl.

Plaats & datum

De trektocht start dinsdag 22 november om 18.00 uur in Winterswijk. Op de eerste avond leren we elkaar kennen en leggen we je meer uit over de werkmethoden van dit wandelavontuur. De volgende ochtend beginnen we met wandelen. Het programma eindigt op vrijdag 25 november om 16.30 uur. Lees hier meer over het programma.

De trektocht vindt plaats rondom Winterswijk. We verblijven tijdens deze rondtrektocht op verschillende locaties.

Jouw persoonlijke online leeromgeving

Wanneer wij al je gegevens verwerkt hebben, ontvang je van ons een officiële bevestiging van jouw inschrijving per email. In deze email vind jij je persoonlijke inloggegevens voor de online leeromgeving met alle praktische informatie en inspiratie.
Mocht je binnen 48 uur na inschrijving nog steeds geen bevestigingsmail hebben ontvangen, check dan eerst je ongewenste email- en spambox. Wanneer de mail daar ook niet tussen staat, kun je contact met ons opnemen via events@icm.nl.

Dit programma is iets voor jou als je ‘ja’ kunt zeggen op vragen zoals:

 • Sta je voor een belangrijke verandering in je leven?
 • Wil je opnieuw je positie bepalen in je leven of loopbaan?
 • Of voel je dat er een discrepantie groeit tussen wat je doet en wie je bent?
 • Vraag je je af hoe je met meer overtuiging, impact en plezier kunt werken?
 • Is je leven op dit moment een zeven en verlang je naar een negen?
 • Zoek je naar meer echtheid en daadkracht in wat je doet?
 • En ben je nieuwsgierig hoe ver jouw potentieel reikt?

Programma

Voorafgaand aan deze trektocht doe je online een wetenschappelijk onderbouwde talententest. Verder vul je een vragenlijst in ter voorbereiding op een telefonische intake. Deze intake zal ongeveer twee weken voor vertrek plaatsvinden. De kosten van deze talententest en het intakegesprek zijn bij de prijs inbegrepen.

Dag 1: Kennismaking

Op de eerste avond leren we elkaar kennen en leggen we je meer uit over de werkmethoden van dit wandelavontuur.

Dag 2: Luister en observeer

Deze dag staat in het teken van jezelf en elkaar beter leren kennen aan de hand van je eigen levensverhaal en kwaliteiten. Je ervaart je levenspad vanuit verschillende perspectieven. Je eindigt de dag met inzicht in wat voor jou belangrijke waarden zijn.

Dag 3: Laten gaan, laten komen

Je ervaart fysiek en emotioneel wat vertrouwen voor je betekent en wat je vertrouwen vergroot en ondermijnt. Deze dag gaat erom bij je kern te komen. Je weet en voelt wat je belemmert en klein houdt, wat je energie geeft en je zet daarin de eerste stappen voor groei.

Dag 4: Jouw toekomst

Deze dag staat in het teken van het kristalliseren, voorbereiden en vieren van de toekomst die zich aandient. Je maakt een vijf-jaren-reis vooruit in de tijd en formuleert op basis daarvan een helder, concreet plan. Het einde van de dag staat in het teken van elkaar bekrachtigen en weer terug stappen in je dagelijks leven.

Wat levert dit programma je op?

Je krijgt inzicht in je eigen leven tot nu toe
Je krijgt inzicht in je (belemmerende) gedragspatronen
Je verdiept je in je kwaliteiten en talenten
Je leert vertrouwen te voelen en te geven
Je leert bewuster en authentieker in het leven te staan
Je formuleert je doelen voor de aankomende vijf jaar
Je hebt een concreet plan én de motivatie om je doelen te bereiken

Wat is het voordeel van wandelen?

Lopen werkt stimulerend. De beweging activeert het oplossende deel van je hersenen. Door een ruimere blik ontdek je nieuwe mogelijkheden, kijk je frisser en creatiever. Lopen zorgt ook voor natuurlijke momenten van stilte, waarop je dieper inzicht in jezelf krijgt. Het versterkt je vertrouwen, daadkracht, samenwerking en vermogen tot inspireren. Je ontdekt nieuwe motivatie en drijfveren in jezelf, die je stevigheid geven voor je plannen. Je grenzen worden helderder, je hebt meer zin, meer kracht.

Je hoeft geen geoefend wandelaar te zijn. Per dag loop je circa 10 tot 16 km, in etappes.

Inschrijven

De coaches

Wij nemen de beste persoonlijke coaches mee die jarenlange ervaring hebben in het werken met bewezen effectieve technieken, waaronder Theory U, CoActive Coaching, Psychodrama/Voice dialogue en systeemopstellingen. Per iedere vier deelnemers gaat er één coach mee. Hieronder stellen we alvast twee coaches aan je voor.

Marga Rijken

Marga is coach, onderneemster, inspirator, levensreiziger en wijsgeer.

Marga heeft een diepe wijsheid over het leven en de kracht van de positieve psychologie. Ze weet als geen ander de inzichten van de positieve psychologie te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Op deze manier helpt ze jou om koers te bepalen volledig in lijn met wie je bent. Ze schept een veilige ruimte waarbinnen je kunt leren, is liefdevol betrokken en heeft een scherpe, wakkere geest die ze inzet in haar coaching. Ze daagt je uit om echt te zijn, om aan te gaan wat wezenlijk voor je is en het lef te vinden om hier naartoe te bewegen. Zonder oordeel moedigt ze je aan om de stappen te zetten waar jij naar verlangt. Werken met Marga is een feest, door haar enorme hoeveelheid mensenkennis kan ze vloeiend schakelen van de diepte naar de lichtheid en humor. Een prachtige combinatie om levensreizen te begeleiden.

Roeland Ramakers

Roeland is coach, trainer en reisleider en begeleidt in alle drie die hoedanigheden individuen en groepen naar hun wijsheid.

Roeland studeerde Communicatie en Management en werkte als adviseur voor onder andere Amnesty International en Oxfam Novib toen hij zijn passie voor het reizen ontdekte. Sindsdien pendelt hij permanent van reis naar Nederland en weer terug – omdat je met reizen jezelf dieper en dieper leert kennen – en omdat het óók mooi is om je geleerde lessen weer mee naar huis te nemen. Daarnaast stond bij de wieg van MyQuest, en werkte enkele jaren met passie mee aan de totstandkoming van de organisatie, waar hij nu zijn droombaan leeft als reizende coach. Zo begeleidt hij ook jou als reizende coach – met een blik op het leven als een avontuur, met een blik op veiligheid én eerlijkheid, zoekend naar duurzame en diepe waarheid in jou.
Na 17 jaar te werken als reisleider voor Djoser staat hij in vrijwel elke situatie stevig op de grond, met een blik naar de horizon. Hij laat zich niet door een mooi praatje laat afleiden van de essentie – en is bereid je te confronteren met je eigen waarheid. Daarnaast vergeet hij nooit hoe leuk het is groepen te begeleiden in onzekere omstandigheden, dus vind je hem ook wel eens in een andere rol: als trainer van coaches, of als adviseur in het onderwijs. Altijd tijdelijk – want er staat altijd weer een nieuw avontuur aan de horizon.

De trektocht vindt plaats rondom Winterswijk. We verblijven tijdens deze rondtrektocht op verschillende locaties. Deze verklappen we het liefst nog niet omdat het bijdraagt aan het avontuur om niet precies te weten waar je precies slaapt. Vind je het fijn om hier toch iets meer over te horen? Neem dan contact met ons op via events@icm.nl

We starten op dinsdag 22 november om 18.00 uur in Winterswijk. Op de eerste avond leren we elkaar kennen en leggen we je meer uit over de werkmethoden van dit wandelavontuur. De volgende ochtend beginnen we met wandelen. Het programma eindigt op vrijdag 25 november om 16.30 uur.

Persoonlijk contact of advies nodig?

Twijfel je om deel te nemen of wil je graag met iemand sparren? Stuur je vraag of plan een afspraak in met oud deelnemer en ICM’er Ingrid Bearda door te mailen naar ingrid.bearda@icm.nl

Investering

Ik betaal zelf (privé inschrijving): € 1.895,- excl. btw.
Mijn werkgever betaalt (zakelijke inschrijving): € 2.395,- excl. btw.

Dit bedrag is inclusief:

 • Een telefonische intake
 • Professionele begeleiding
 • Accommodatiekosten
 • Gezonde maaltijden
 • Een coachgesprek na afloop

Dit bedrag is inclusief een telefonische intake, professionele begeleiding, accommodatie kosten en één coachgesprek na afloop.
In verband met Covid-19 krijgt iedereen een privé kamer. Als de maatregelen hierover veranderen kan er tegen bijbetaling een privé kamer worden geboekt.

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie. Wil je hiervan gebruikmaken? Dan kun je dit bij inschrijving aangeven in opmerkingsveld. Betalen in twee termijnen is mogelijk, ook dit kun je aangeven in het opmerkingsveld.

Mocht het evenement onverhoopt wegens Covid-19 niet doorgaan, dan krijg je volledig je geld terug.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 – 29 19 888 of events@icm.nl.