Zijn wie je bent – Your Next Level

Ontwikkel jezelf naar een volgend niveau

‘Zijn wie je bent’ is een uniek persoonlijk ontwikkelingsprogramma van 3 maanden. Dit krachtige programma helpt jou de juiste richting te geven aan je leven. Om je talenten en ambities volledig tot bloei te laten komen en te zijn wie je bent. Want alles wat je nodig hebt zit al in jou.

Je kunt meer dan je denkt. Hoeveel tijd besteed jij aan bewust nadenken over wat je gelukkig maakt, waar je talenten liggen of wat je dromen en ambities zijn? Hoe je vanuit kennis, inzicht en inspiratie je leven kunt vormgeven? En welke waardevolle bijdrage je wilt leveren aan je omgeving?

Dit programma is zorgvuldig samengesteld. Ontdek jouw antwoorden op hetgeen wat werkelijk belangrijk voor je is. Hoe je een gelukkig, gezond en vervuld leven kunt leiden.

Doe je mee?

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem een vrijblijvende optie

Wat levert dit programma je op?

Ontdekken wie je bent, wat je talenten zijn en waar je voor staat
✓ Het formuleren van je visie, doelen, wensen en verlangens met een persoonlijk visieplan
Het loslaten van onbewust beperkende patronen en overtuigingen
Leven vanuit veerkracht, overvloed en innerlijke rust
Sprankeling, inspiratie en plezier in je dagelijks leven boosten
Leren van inspirerende experts in hun vakgebied
Jezelf naar een volgend niveau brengen in alle facetten in je leven

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit rijkelijk gevulde programma zal spreker, auteur en inspirator Erik Smithuis je als gids meenemen door actuele kennis, (zelf)inzichten en persoonlijke en professionele ervaringen te delen. Je wordt uitgenodigd om te onderzoeken wie je echt bent, wat werkelijk belangrijk voor je is en waar je voor staat. Daarnaast zullen 2 experts als gastspreker aanwezig zijn, waaronder de bekende fitness & health specialist Arie Boomsma.

Ontdekken wie je echt bent is een proces waarbij zelfreflectie vanzelfsprekend een belangrijk element is. Je ontvangt een persoonlijk werkboek waarmee je aan de slag gaat. Tussen de bijeenkomsten door krijg je waardevolle en praktische opdrachten mee die je in je dagelijks leven kunt toepassen en je hebt de mogelijkheid om op gezette tijden via een online sessie vragen te stellen. Het eindresultaat van het programma vertaalt zich onder meer in een krachtig en helder persoonlijk visieplan.

Meer over het programma

Gastsprekers met impact

Tijdens de eerste twee bijeenkomsten zal een gastspreker ongeveer 2 uur zijn of haar kennis en expertise delen over een speciaal thema.

    

Meer over de gastspreker

Voor wie is dit programma bedoeld?

Je wilt graag deelnemen omdat persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk voor jou zijn. Omdat je hierin gelooft en jezelf naar een volgend niveau wilt brengen. Je wilt meer regie nemen over je  leven om een toekomst te creëren die bij jou past. Natuurlijk wil je ook graag leren van mededeelnemers en elkaar inspireren.

Data & aanmelden

Het unieke 3 maanden programma vindt één keer per maand op vrijdag plaats op het hoofdkantoor van ICM opleidingen & trainingen, gelegen aan de rand van Utrecht. De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het ligt prachtig aan het Amsterdam-Rijnkanaal en naast Park Oog in Al waar je tijdens de pauze heerlijk kunt wandelen.

Iedere bijeenkomst is van 09.30 tot 17.00 uur.

24 september – incl. themasessie ‘De kracht van positieve psychologie’ met Marga Rijken
15 oktober – incl. themasessie ‘Gezondheid, vitaliteit en energie’ met Arie Boomsma
5 november – incl. afronding van je persoonlijke visieplan

Ja, ik doe mee en schrijf me in

Investering

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Ik betaal zelf (privé inschrijving):

€ 447,- excl. btw.

Mijn werkgever betaalt (zakelijke inschrijving):

€ 795,- excl. btw.

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie. Wil je hiervan gebruikmaken? Dan kun je dit bij inschrijving aangeven in opmerkingsveld. Betalen in twee termijnen is mogelijk, ook dit kun je aangeven in het opmerkingsveld.

Mocht het evenement onverhoopt wegens Covid-19 niet doorgaan, dan krijg je volledig je geld terug.

ICM Life Academy

ICM opleidingen & trainingen zette enkele maanden geleden Life Academy op om deelnemers kennis, inzicht en inspiratie te bieden op alle facetten van hun leven. Life Academy is voor iedereen die gelooft dat je als mens nooit af bent, maar altijd in beweging en ontwikkeling blijft. Met nieuwe inzichten willen wij je inspireren en je zelfbewustzijn stimuleren. Zo weet jij keuzes te maken die bijdragen aan jouw eigen levensgeluk. Door het prikkelen van je nieuwsgierigheid doe jij inzichten op die je leven verrijken.

Bij de Life Academy kom je samen om je te verdiepen in onderwerpen als:

Vitaliteit & Mindset
Werk & Ambitie
Zelfkennis & Zingeving
Relaties & Verbinding

Hieronder lees je meer over het programma Zijn wie je bent.

Dag 1: Visie op wie je bent

24 september van 9.30 – 17.00 uur

✓ Wie ben je en wat wil je werkelijk?
✓ Zelf de regie in handen nemen
✓ Het leven als leerschool zien
✓ De reis van de held: het overwinnen van uitdagingen
✓ De schoonheid van imperfectie: leren houden van jezelf
✓ De essentiële gebieden voor levensgeluk
✓ Zelfontwikkeling als sleutel tot succes en groei
✓ De belangrijkste waarden in jouw leven
✓ Ontdek je talenten en persoonlijke kwaliteiten
✓ Van toeschouwer naar deelnemer
✓ Het formuleren van doelen, wensen en dromen

* Bonus themasessie: ‘De kracht van positieve psychologie' met Marga Rijken

Dag 2: Weten wat je wilt

15 oktober van 9.30 – 17.00 uur

✓ Verander je denken, verander je leven
✓ De kracht van keuzes maken
✓ Welke uitdagingen en mogelijkheden liggen er nu voor mij?
✓ Het authentieke zelf vs. het denkbeeldige zelf
✓ Belemmerende overtuigingen: wat geloof je over jezelf?
✓ Het belang van creativiteit en scheppend denken
✓ Wil je op rots of op zand bouwen?
✓ Het overstijgen van je innerlijke saboteur
✓ De essentie van de keuze die je altijd hebt
✓ Effectief omgaan met je tijd

* Bonus themasessie: 'Gezondheid, vitaliteit en energie' met Arie Boomsma

Dag 3: Vasthouden aan je plan

5 november van 9.30 – 17.00 uur

✓ Een toekomst creëren die van het verleden verschilt
✓ Weten welke stappen je nog te zetten hebt
✓ Hoe meer je geeft, hoe rijker je wordt
✓ Relaties bouwen die werkelijk van waarde zijn
✓ Vertrouwen op je intuïtie
✓ Durven doen: niet morgen, maar nu
✓ De magie van kwaliteitsmomenten
✓ Van elke dag een geluksdag maken
✓ Leren doorgaan waar anderen opgeven
✓ De gelukkige leerling kan nooit falen
✓ Jouw definitieve persoonlijke visieplan
✓ De mooiste versie van jezelf zijn: nu en in de toekomst

Inschrijven

Erik Smithuis

"Investeren in je ontwikkeling loont altijd"

Erik Smithuis houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met persoonlijke groei en ontwikkeling. Zowel zakelijk en privé. Hij heeft meerdere boeken geschreven waaronder zijn nieuwste boek 'Iedere dag geluk'. Hij bouwde met succes ICM opleidingen & trainingen op, een organisatie die al meerdere prijzen in de wacht sleepte.

Zijn kracht is om op heldere en interactieve wijze zijn visie met een vleugje humor over te brengen.

Arie Boomsma

"In kleine stappen naar een gezonder leven"

Arie Boomsma is eigenaar van de Vondelgym sportscholen, veelgevraagd spreker over fitness en vitaliteit. Op televisie maakte hij programma’s voor NET5 en RTL4 en daarnaast is hij Fitness & Health specialist bij RTL Boulevard. Hij schreef over sport en gezondheid onder meer de boeken: De man en zijn lichaam (2012), Beweeg (2016) en Fit (2018) en het ondanks verschenen boek Volhard: geduldig bouwen aan gezonde doelen (2020).

Arie deelt zijn passie voor sport en vitaliteit tijdens zijn themasessie: gezondheid, vitaliteit en energie als sleutel tot succes.

Marga Rijken

"Tob niet, het komt toch anders"

Marga Rijken is NIP geregistreerd arbeids- en organisatiepsycholoog en ICF gecertificeerd professioneel coach. Marga heeft na haar studie psychologie gewerkt als trainer, coach en consultant bij diverse (internationale) organisaties. Sinds de laatste vijftien jaar is zij zich steeds meer gaan verdiepen in de positieve psychologie. Tevens heeft ze een eigen coachpraktijk en is zij kerndocent psychologie bij ICM opleidingen & trainingen.

Marga kenmerkt zich als leergierig, enthousiast en verbindend. Tijdens haar themasessie behandelt ze de kracht van positieve psychologie.

Het unieke 3 maanden programma vindt één keer per maand op vrijdag plaats op het hoofdkantoor van ICM opleidingen & trainingen, gelegen aan de rand van Utrecht. De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het pand ligt aan het Amsterdam-Rijnkanaal en dicht bij Park Oog in Al zodat er in de pauze heerlijk kan worden gewandeld.

Iedere bijeenkomst is van 09.30 tot 17.00 uur.

Ja, ik doe mee en schrijf me in!

ICM opleidingen & trainingen, hoofdingang PKN
Joseph Haydnlaan 2A
3533 AE Utrecht

Faciliteiten

  • Geheel verzorgde lunch incl. onbeperkt koffie, thee, fris & gezonde snacks gedurende de dag
  • Gratis parkeerplaatsen
  • In een groene omgeving dicht bij het groene Park Oog in Al in Utrecht en het weidse Amsterdam-Rijnkanaal, waar prachtig kan worden gewandeld.

Investering

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Ik betaal zelf (privé inschrijving):

€ 447,- excl. btw.

Mijn werkgever betaalt (zakelijke inschrijving):

€ 795,- excl. btw.

Ja, ik doe mee en schrijf me in!

De investering is inclusief:

  • Drie dagen met inspirator, spreker en auteur Erik Smithuis die je als gids meeneemt in actuele kennis, (zelf)inzichten en persoonlijke en professionele ervaringen
  • Twee succesvolle en inspirerende sprekers tijdens themasessies waaronder Arie Boomsma!
  • Een persoonlijke digitale leeromgeving met waardevolle en praktische opdrachten
  • Een persoonlijk werkboek voor meer inzicht in jezelf
  • Een krachtig en helder persoonlijk visieplan wat helemaal bij jou past
  • Certificaat ‘Zijn wie je bent’
  • 1 jaar toegang tot alle content

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie. Wil je hiervan gebruikmaken? Dan kun je dit bij inschrijving aangeven in opmerkingsveld.

Mocht het evenement onverhoopt wegens Covid-19 niet doorgaan, dan krijg je volledig je geld terug.