Challenge: Terug naar je essentie

Wanneer: 27 december 20114 tot 29 december 2014
Tijd: drie dagen
Waar: Hilversum
Investering: €275
Aanbieder: 4YoungPeople


Dit ga je doen

Tijdens deze driedaagse challenge maak je ruimte voor rust, reflectie, bezinning en inspiratie. In een bosrijke omgeving neem je afstand van de dagelijkse hectiek en volg je trainingen die je laten nadenken over jouw talenten, passies en drijfveren. In drie dagen ga je terug naar jouw essentie. Je maakt contact met je eigen verlangens en leert van hieruit opnieuw keuzes en plannen te maken. Je kunt het nieuwe jaar niet beter beginnen.

Dag 1. Terugblikken: ‘waar kom ik vandaan?’

Tijdens de eerste dag ga je op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘Waar kom ik vandaan?’. Daarbij staat het levenspad dat je tot dusver hebt gelopen centraal. Je krijgt zicht op je drijfveren, talenten en overtuigingen.

Dag 2. De balans opmaken: ‘waar sta ik nu?’

Het tweede deel van de challenge staat in het teken van jouw leven in het hier en nu. Je maakt de balans op en stelt jezelf vragen zoals: ‘Wat kost en wat geeft me energie?’, ‘Wat belemmert me en wat wil ik in 2014 achterlaten?’ en ‘Wat neem ik graag mee naar 2015?’.

Dag 3. Vooruitkijken: ‘wat wil ik écht?’

In het laatste deel van de challenge ga je aan de slag met je dromen en verlangens; je geeft daar vorm en richting aan voor 2015. Wat wil je waarmaken, wat is jouw volgende stap en hoe realiseer je die?

Geef je nu op

Ben je benieuwd naar wie de trainers zijn? Of sta je te popelen om je in te schrijven? Bezoek dan de officiële eventpagina.

Meer in Persoonlijke groei