Stiltedag met Tijn Touber op de Hei (uitverkocht)

De stiltedag voor 6 november is helaas uitverkocht. Mail naar events@icm.nl voor een plekje op de wachtlijst. We organiseren de stiltedag ook op:


Stilte is het nieuwe goud

Loop jij jezelf regelmatig voorbij in de drukte van alledag? Gun jezelf dan deze dag op woensdag 6 november en geniet van heerlijke stilte op het prachtige landgoed De Hoorneboeg gelegen op de Hilversumse Hei.

Wie de stilte in zichzelf ontdekt, komt thuis. De ervaring van stilte is niet alleen euforisch, maar ook praktisch, omdat je ondanks de dagelijkse stressvolle hectiek leert om helder naar je gedachten te kijken. Tijn Touber geeft je handzame tools om stilte te vinden en leert je hoe je deze kunt behouden in het drukke dagelijkse leven.

De dag is geheel verzorgd. Zo hoef je niet na te denken over de maaltijden of over je volle agenda, maar kun je volledig op jezelf focussen om rust te vinden. Het eten wordt verzorgd door het Hoorneboegse vegetarische restaurant ‘Bij de Tuinman’. Aan het einde van de stiltedag krijg je een meditatief-concert van Tijn en zijn vrouw Binkie.

Tijn Touber en Binkie

Tijn en Binkie - Stiltedag ICMTijn Touber is muzikant, schrijver, inspirator en meditatieleraar. Hij richtte de popgroep Loïs Lane op en trok zich na dit muzikale avontuur veertien jaar terug als yogi om zich toe te leggen op bewustzijnsontwikkeling. Hij weet als veelgevraagd spreker ‘ingewikkelde’ spirituele zaken te vertalen naar de alledaagse belevingswereld. Ook gaf hij trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes en op popfestivals als Lowlands, schreef hij verschillende boeken (zoals de bestseller Spoedcursus Verlichting) en geeft hij stilteretraites.

Het leven is voor Binkie een magisch gebeuren waarin ze graag vanuit haar hart leeft. Ze deelt dit graag met alle mooie mensen om haar heen. Haar werk bestaat uit dingen delen die ze lief heeft, zoals muziek, yoga, shin do en sjamanisme. Binkie bespeelt hangdrum en vele andere (sjamanistische) instrumenten. Samen met haar partner Tijn Touber combineert ze muziek, sounds en meditatie om iemand mee te nemen op een innerlijke reis.

Doelgroep

Deze dag is een uniek instap-model voor wie nog nooit in stilte is geweest. Voor stilte-kenners is het de perfecte gelegenheid om weer eens de diepte in te duiken.

Programma

09.30 Inloop met koffie & thee
10.00 Welkom door ICM en inleiding stiltedag door Tijn Touber
10.30 Start van de stilte, geleide meditatie en eigen tijd in stilte
13.00 Vegetarische lunch
15.00 Inspiratieklas, eigen tijd in stilte en gezamenlijke meditatie
18.00 Vegetarisch diner
19.00 Concert van Binkie en Tijn
20.00 Verbreken stilte en delen
20.30 Naar huis

Locatie & Datum

De stiltedag vindt plaats pal op de Hoorneboegse hei in Hilversum. Deze locatie is onderdeel van Buitenplaats De Hoorneboeg, een schitterend landgoed van 13 hectare eigen grond met een bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden.

Je bent welkom op woensdag 6 november 2019 vanaf 09.30 uur. De Stiltedag vindt plaats van 10.00 tot 20.30 uur, inclusief een koffie/thee, snacks, vegetarische lunch en diner.

Prijs

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Privé: € 147,50 excl. BTW.
Zakelijk: € 295,00 excl. BTW.

  • De investering is inclusief een koffie/thee, snacks, vegetarische lunch en diner.
  • Je ontvangt de factuur binnen een week na afloop het event.
  • Vrijstelling van BTW is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Bekijk hier of de factuur zonder BTW voordelig is voor jou.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Meer in Persoonlijke groei