Stiltedag met Tijn Touber op de Hei

Dit seminar is uitverkocht

Aandacht voor meditatie, inspiratie, natuur, zuiver eten en de hartverwarmende muzikale klanken van het inspirerende duo Tijn en Binkie.

Stilte is het nieuwe goud

Loop jij jezelf regelmatig voorbij in de drukte van alledag? Gun jezelf dan deze dag op vrijdag 7 juni en geniet van heerlijke stilte op het prachtige landgoed De Hoorneboeg gelegen op de Hilversumse Hei.

Wie de stilte in zichzelf ontdekt, komt thuis. De ervaring van stilte is niet alleen euforisch, maar ook praktisch, omdat je ondanks de dagelijkse stressvolle hectiek leert om helder naar je gedachten te kijken. Tijn Touber wijst je deze dag de stappen naar stilte, zodat je in staat bent om onder alle omstandigheden rust in jezelf te vinden. De stiltedag wordt afgesloten met een meditatief-concert van Tijn en zijn partner Binkie.

Tijn Touber en Binkie

Tijn en Binkie - Stiltedag ICMTijn Touber is muzikant, schrijver, inspirator en meditatieleraar. Hij is oprichter van de succesvolle popgroep Lois Lane, maar trok zich na dit muzikale avontuur veertien jaar terug als yogi om zich toe te leggen op bewustzijnsontwikkeling. In deze periode begon hij trainingen te geven aan onder meer de Amsterdamse politie, drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes en op popfestivals als Lowlands. Hij schreef er verschillende boeken over (zoals de bestseller Spoedcursus Verlichting) en is een veelgevraagd spreker omdat hij ‘ingewikkelde’ spirituele zaken weet te vertalen naar de alledaagse belevingswereld. Tijn schrijft columns, interviews en verhalen voor onder andere Happinez. Tijn geeft al meer dan 20 jaar stilteretraites en weet een ieder mee te nemen in zijn boeiende verhalen en inzichten.

Het leven is voor Binkie een magisch gebeuren waarin ze graag vanuit haar hart leeft. Ze deelt dit graag met alle mooie mensen om haar heen. Haar werk bestaat uit dingen delen die ze lief heeft, zoals muziek, yoga, shin do en sjamanisme. Binkie bespeelt hangdrum en vele andere (sjamanistische) instrumenten. Samen met haar partner Tijn Touber combineert ze muziek, sounds en meditatie om iemand mee te nemen op een innerlijke reis.

Doelgroep

Deze dag is een uniek instap-model voor wie nog nooit in stilte is geweest. Voor stilte-kenners is het de perfecte gelegenheid om weer eens de diepte in te duiken.

Programma

9.00 Ontvangst en inleiding stiltedag
10.00 Start van de stilte, geleide meditatie en muziek
12.30 Vegetarische lunch
15.00 Inspiratieklas, eigen tijd in stilte en gezamenlijke meditatie
18.00 Vegetarisch diner
19.00 Concert van Binkie
20.15 Verbreken stilte en delen
21.00 Einde

Locatie & Datum

De stiltedag vindt plaats pal op de Hoorneboegse hei in Hilversum. Deze locatie is onderdeel van Buitenplaats De Hoorneboeg, een schitterend landgoed van 13 hectare eigen grond met een bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden.

Je bent welkom op vrijdag 7 juni 2019 vanaf 09.00 uur. De Stiltedag vindt plaats van 09.30 tot 21.00 uur, inclusief een vegetarische lunch en diner.

Prijs

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Privé: € 97,50 excl. BTW.
Zakelijk: € 175 excl. BTW.

  • Je ontvangt de factuur na het seminar.
  • Vrijstelling van BTW is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Bekijk hier of de factuur zonder BTW voordelig is voor jou.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Inschrijven

Dit seminar is uitverkocht.

Meer in Persoonlijke groei