Stiltedag met Tijn Touber op de Hei

Aandacht voor meditatie, inspiratie, natuur, zuiver eten en de hartverwarmende muzikale klanken van het inspirerende duo Tijn en Binkie.

Rust, natuur & stilte

Loop jij jezelf regelmatig voorbij in de drukte van alledag? Van alle kanten krijg je informatie aangereikt dat verwerkt en opgeslagen moet worden. Raakt je hoofd door een constante stroom prikkels steeds voller en voller, maar krijgt het eigenlijk zelden een goede schoonmaak- en onderhoudsbeurt? Gun jezelf dan deze APK voor je lichaam en geest en geniet op woensdag 31 maart 2021 van heerlijke stilte op het prachtige landgoed De Hoorneboeg op de Hilversumse Hei.

De ervaring van stilte is niet alleen euforisch, maar ook praktisch. Ondanks de dagelijkse stressvolle hectiek leer je om helder naar je gedachten te kijken. Tijn Touber helpt je om stilte in jezelf te vinden en leert je hoe je deze kunt behouden in het drukke dagelijkse leven.

Wat een stiltedag je oplevert:

Tijd om in te checken bij jezelf en te voelen hoe het echt met je gaat
  Het brengt je dichter bij je intuïtie en innerlijk geweten
  Ruimte om stil te staan bij wat echt belangrijk voor je is
  Ontspanning en een reset voor lichaam en geest
  Nieuwe energie en inspiratie

Tijn Touber en Binkie

Tijn en Binkie - Stiltedag ICMTijn Touber is muzikant, schrijver, inspirator en meditatieleraar. Hij richtte de popgroep Loïs Lane op en trok zich na dit muzikale avontuur veertien jaar terug als yogi om zich toe te leggen op bewustzijnsontwikkeling. Hij weet als veelgevraagd spreker ‘ingewikkelde’ spirituele zaken te vertalen naar de alledaagse belevingswereld. Ook gaf hij trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes en op popfestivals als Lowlands, schreef hij verschillende boeken (zoals de bestseller Spoedcursus Verlichting) en geeft hij stilteretraites.

Het leven is voor Binkie een magisch gebeuren waarin ze graag vanuit haar hart leeft. Ze deelt dit graag met alle mooie mensen om haar heen. Haar werk bestaat uit dingen delen die ze lief heeft, zoals muziek, yoga, shin do en sjamanisme. Binkie bespeelt hangdrum en vele andere (sjamanistische) instrumenten. Samen met haar partner Tijn Touber combineert ze muziek, sounds en meditatie om iemand mee te nemen op een innerlijke reis.

Maatregelen in tijden van corona

We nemen de richtlijnen vanuit het RIVM heel serieus. In goed overleg met de trainers Tijn en Binkie en de locatie de Hoorneboeg bieden we deze bijzondere dag zo aan dat jij zorgeloos (op gepaste afstand) kunt genieten. We hebben de maximale groepsgrootte van 25 aangepast naar 15 deelnemers zodat we genoeg ruimte hebben om 1,5 meter afstand te houden. Alle maatregelen die de Hoorneboeg heeft genomen lees je hier terug.

Doelgroep

Deze dag is een uniek instap-model voor wie nog nooit in stilte is geweest. Voor stilte-kenners is het de perfecte gelegenheid om weer eens de diepte in te duiken.

Programma

De dag is geheel verzorgd. Zo hoef je niet na te denken over de maaltijden of over je volle agenda, maar kun je volledig focussen op je rust. Het eten wordt verzorgd door het Hoorneboegse vegetarische restaurant ‘Bij de Tuinman’. Aan het einde van de stiltedag krijg je een meditatief-concert van Tijn en zijn vrouw Binkie.

09.30 Inloop met koffie & thee
10.00 Welkom door ICM en inleiding stiltedag door Tijn Touber
10.30 Start van de stilte, geleide meditatie en eigen tijd in stilte
13.00 Vegetarische lunch
15.00 Inspiratieklas, eigen tijd in stilte en gezamenlijke meditatie
18.00 Vegetarisch diner
19.00 Concert van Binkie en Tijn
20.00 Verbreken stilte en delen
20.30 Naar huis

Locatie & Datum

De stiltedag vindt plaats pal op de Hoorneboegse hei in Hilversum. Deze locatie is onderdeel van Buitenplaats De Hoorneboeg, een schitterend landgoed van 13 hectare eigen grond met een bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden.

Je bent welkom op woensdag 31 maart 2021 vanaf 09.30 uur. De Stiltedag vindt plaats van 10.00 tot 20.30 uur, inclusief een koffie/thee, snacks, vegetarische lunch en diner.

Prijs

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Ik betaal zelf (privé inschrijving):                              € 189,00 excl. btw.
Mijn werkgever betaalt (zakelijke inschrijving):    € 378,00 excl. btw.

  • De investering is inclusief een koffie/thee, snacks, vegetarische lunch en diner.
  • Je kunt ofwel via iDEAL betalen ofwel aangeven dat je wilt betalen op basis van een factuur. Kies je voor een factuur, dan ontvang je deze binnen een week na aankoop per mail.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar. Er zijn 15 plekken beschikbaar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.