Seminar – Mindgym: Sportschool voor de geest (uitverkocht)

Dit seminar is uitverkocht

‘Op uiterst sympathieke wijze én met veel kennis van zaken leert Wouter de Jong je om (weer) baas te worden in je eigen hoofd. Superinteressant!’ – Ben Tiggelaar, schrijver van o.a. ‘De Ladder’ en ‘Dromen, durven, doen’.  

‘I love Mindgym! Het is de leukste no-nonsens methode om mentaal sterk te blijven. Essentieel.’ – Tony Crabbe, schrijver van o.a. ‘Nooit meer te druk’.

‘Wouter de Jong is een kundig trainer die zelfs de grootste scepticus weet te raken en te verrassen.’ – Carice van Houten, actrice. 

Mindgym: sportschool voor de geest

Wouter de Jong over het vergroten van je focus, rust en energie

Een goede gezondheid begint niet in de sportschool maar in je hoofd. Want als je strak, maar niet lekker in je vel zit, is je fit voelen lastig. Gelukkig is er goed nieuws: zoals je je spieren traint, kun je ook je hersenen trainen! Wouter de Jong leert je tijdens dit ICM Seminar hoe je je aandacht gericht focust en meer geniet van positieve emoties. Je ontdekt hoe je beter kunt omgaan met negatieve emoties zodat je meer energie en focus overhoudt. Tijd voor een proteïneshake voor je hersenen!

Op dinsdagochtend 18 februari hoor je bestsellerauteur Wouter de Jong tijdens het ICM Seminar ‘Mindgym: sportschool voor de geest’. In deze interactieve lezing combineert Wouter wetenschappelijke inzichten en praktische oefeningen met technieken om stressvolle, saaie of moeilijke momenten in je leven te verlichten.

Programma

Hoe je met meer aandacht kunt leven
Waarom streven naar geluk allesbehalve egoïstisch is
Positieve emoties langer vasthouden
Slimme manieren om met nog meer focus te werken
Onthouden wat écht belangrijk is
Omgaan met kritiek en tegenslag
Tem je innerlijke criticus
Positieve mindset: zo train je die
Zelfdiscipline en wilskracht

Spreker

Wouter de Jong - Mindgym sportschool voor de geestWouter de Jong is een veelgevraagd spreker, trainer en consultant. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn boek Mindgym werd een instant bestseller (al meer dan 60.000 verkocht!) en kwam in 2018 uit bij Maven Publishing. Zijn boek Mindgym Work-outs verscheen eind 2018 en zijn derde boek, Superkrachten voor je hoofd, is recent verschenen.

Datum & plaats

Het seminar vindt plaats op dinsdag 18 februari.

Ontvangst: 09.15 uur
Seminar: 10.00-12.30 uur
Napraten: 12.30-13.30 uur

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort | Barchman Wuytierslaan 2 | 3818 LH, Amersfoort

De locatie bevindt zich naast station Amersfoort, we raden aan om met de trein te komen.

Investering

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die zelf hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie.

Particulier: € 49,50 excl. BTW
Zakelijk: € 99 excl. BTW

  • Dit seminar is inclusief koffie, thee, fris en borrel na afloop
  • De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden voor evenementen zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.
  • Je ontvangt de factuur voorafgaand aan het evenement

Inschrijven

Dit seminar is uitverkocht.