Seminar – De kracht van het geven

“Jos is een geweldig spreker en vertelt het met een lach, geen moment me verveeld! Er waren zoveel dingen herkenbaar, en zeker inspirerend. Hier ga ik zeker wat mee doen!”

“Wat een geweldige avond was het!! Jos, ik heb genoten van je presentatie! De humor, het enthousiasme; aan één stuk door inspiratie op een eenvoudige manier verteld. Bedankt!”

“Ik heb gelachen, genoten, iets opgestoken en veel dingen herkend. Ik zal mezelf, mijn collega’s en teammanager herinneren aan de wet van Snuf en het ABC.”

De kracht van geven

Geven kost je weinig, maar maakt wel dat anderen je veel gaan gunnen. Wie vaker iets gegund wil krijgen, begint dus met geven. Maar geven is niet zonder risico. Er is moed voor nodig om beter te worden in de kunst van het geven.

Bestsellerauteur Jos Burgers legt tijdens dit seminar op een prikkelende manier uit wat de kracht van geven is en wat je zoal kunt geven. Hij presenteert verschillende manieren van geven, die hij op een inspirerende manier met herkenbare praktijkvoorbeelden illustreert.

Wij zijn trots dat Jos Burgers als gastspreker aanwezig is bij het ICM Seminar op donderdag 4 april 2019 te Amersfoort, met als thema: ‘De kracht van het geven’.

Spreker

Jos Burgers is spreker en bestsellerauteur van boeken als Eén fan per dag, Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Hondenbrokken, No Budget Marketing, Geef nooit korting!, Gek op gaten en De Wet van Snuf. Met meer dan 150 presentaties per jaar is hij een veelgevraagd spreker over onderwerpen als strategie, marketing en klantgerichtheid. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.

Datum & plaats

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 4 april 2019.

Ontvangst: 12.15 uur
Seminar: 13.00-16.30 uur
Borrel: 16.30-18.00 uur

Regardz Meeting Center Eenhoorn | Barchman Wuytierslaan 2 | 3818 LH, Amersfoort

De locatie bevindt zich naast station Amersfoort, we raden aan om met de trein te komen.

Investering

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Privé: € 47,50 excl. BTW

Zakelijk: € 97,50 excl. BTW

  • Je ontvangt de factuur na het seminar.
  • Vrijstelling van BTW is mogelijk. Bekijk hier of de factuur zonder BTW voordelig is voor jou.
  • Tijdens dit seminar wordt geen lunch geserveerd. De investering is inclusief thee/koffie/fris en borrel.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden voor seminars zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar. Er zijn 300 plekken beschikbaar.

Groepsinschrijvingen

Kom je met vier of meer personen naar het seminar en wil je hiervoor maar één factuur ontvangen? Meld je dan aan via deze link. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met ons. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 030 – 29 19 888 en via events@icm.nl.

Meer in Communicatie