Seminar – Beter samenwerken met je collega

 “Dit is zo verfrissend. De afwisseling van humor, inhoud, genieten en luisteren is te gek. Ik ben fan!” – Margreet Kersten-Boonstra

“Ik vond het heel inspirerend. Aan psychologische inzichten heb je altijd wat, ik vond het een waardevolle middag’’ – Vicky Kwaaitaal

‘’In mijn functie werk ik veel samen, dus alle tips over dit thema zijn mooi meegenomen’’ – Joris Kleyweeg

Beter samenwerken met je collega

Erik Smithuis over het creëren van een positieve organisatiecultuur

Hoe krijg je succesvollere resultaten én tegelijk meer werkplezier binnen je organisatie en/of team? Zodra je beseft dat iedereen binnen een samenwerking zijn eigen ervaring, wensen en verwachtingen heeft, ben je al heel ver.

Op maandagochtend 14 december deelt Erik Smithuis, medeoprichter van ICM, zijn jarenlange kennis en ervaringen tijdens het seminar ‘Beter samenwerken met je collega’. Hij spreekt over hoe je effectief kunt samenwerken met je collega’s, hoe je jouw team in beweging krijgt en de rol van authenticiteit, stilte en reflectie.

ICM is door Great Place to Work Nederland meerdere keren verkozen tot één van de beste werkgevers van Nederland. Tijdens dit seminar hoor je welke best practices bijdragen aan werkgeluk, een positieve organisatiesfeer en het bereiken van organisatie- en teamdoelstellingen. Elementen die zeker ook belangrijk zijn in deze coronaperiode.

Programma

  • De complexiteit en essentie van samenwerken
  • De 4 principes voor succesvolle organisaties
  • Werkgeluk standaard als KPI
  • Hoe kun je elkaars talenten versterken?
  • Hoe krijg ik mijn team in beweging?
  • Het belang van effectief leiderschap in een positieve organisatiecultuur
  • Waarom presteren gelukkige mensen beter?
  • Praktijksituaties en –voorbeelden

Spreker

ICM medeoprichter Erik Smithuis als spreker op een ICM seminarErik Smithuis is een veelgevraagd spreker over (persoonlijk) leiderschap, samenwerken én het creëren van een succesvolle en positieve bedrijfscultuur. Erik heeft meerdere boeken geschreven, waaronder in 2020 gepubliceerde boek ‘Iedere dag geluk’.

Erik is ervan overtuigd dat ieder individu meer uit zichzelf kan halen en is gedreven mensen te inspireren tot persoonlijke groei. Zijn kracht is op heldere en verrassende wijze zijn boodschap over te brengen. Op een interactieve wijze weet hij zijn kennis over te dragen aan het publiek.

Datum & plaats

De bijeenkomst vindt online plaats op maandagochtend 14 december 2020.

Inloggen vanaf: 09.50 uur
Seminar: 10.00-13.00 uur

* Op maandag 14 december 2020 ontvang je uiterlijk één uur voor het seminar per e-mail de link naar Zoom. Heb je de link niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid je spam of mail naar events@icm.nl.

Let op: je kunt je tot 24 uur voor het seminar inschrijven

Investering

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden voor evenementen zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Groepsinschrijving

Wil je een groepsinschrijving doen en een factuur ontvangen? Dat kan vanaf 4 personen. Op deze pagina vind je het inschrijfformulier voor groepsinschrijvingen.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.