Reeks: Leer ontspannen in spannende tijden

Breng je hoofd, hart en lijf in balans met “StressDoorbraakcoach” Marieke Jansen

Loop je met een somber gevoel rond? Komen de muren op je af? Zitten jouw nek en schouders vaker vast? Verlang je naar positieve energie en ontspanning?

Gun jezelf 3 sessies waarbij jij ontdekt hoe je jouw stresspatroon doorbreekt en omzet in kracht. Dit waardevolle online programma richt zich op het inzetten van helpende gedachten en je bewust worden van onderliggende spanning in lichaam en emoties. Zo ontdek je hoe je gezond omgaat met stress en ruimte vindt om te ontspannen.

Nieuw

Omdat we dit programma voor het eerst bij ICM aanbieden, hanteren we een speciale introductieprijs.

Programma

Het programma is zeer gevarieerd. Jij leert door te ervaren en te doen. Iedere sessie richt zich op één van de drie niveaus van stress: mentaal, fysiek en emotioneel. Bij dit programma doe je nieuwe inzichten op over stress, werk je (thuis én in de buitenlucht) aan opdrachten en wissel je ervaringen uit.

Elke sessie bestaat uit een live online deel van 2 uur. In de tussenliggende week werk jij aan opdrachten.

Week 1: ‘Gedachten en stress’

  • Je leert met afstand en zonder oordeel naar gedachten en overtuigingen te kijken.
  • Je doet oefeningen die jouw belemmerende gedachten blootleggen.
  • Je ondervindt hoe alternatieve gedachten helpend zijn in lastige situaties.

Week 2: ‘Bewegen in de natuur en stress’

  • Jij ontdekt wat er met het lijf gebeurt als je stress ervaart.
  • Je ervaart hoe gezond ontladen werkt en hoe je daarbij de natuur kunt inzetten.
  • Je doet opdrachten die voor ontspanning zorgen.

Week 3: ‘Emoties en stress’

  • Jij onderzoekt hoe jij met je emoties omgaat.
  • Je ontdekt welke signalen emoties geven.
  • Je krijgt inzichten in de positieve effecten van mediteren en ademen bij spanning en stress.

Marieke Jansen

Marieke Jansen - Reeks - Sessies om stress te verminderen - Leren te ontspannen in gespannen tijden

Marieke Jansen is coach, trainer en richtte haar eigen praktijk op: Listen to your Heart. Ze is afgestudeerd op het onderwerp stress en stresshantering aan de Vrije Universiteit en is gespecialiseerd in doorbraakcoaching. Daardoor heeft zij een speciaal oog voor (verborgen) emoties en spanningen.

Marieke begeleidt mensen individueel en in groepsverband op thema’s die op het snijvlak van persoonlijke groei, zingeving en innerlijke blokkades liggen. Met veel passie helpt zij mensen van belemmerende overtuigingen en gedachten af en vergroot ze een positiever zelfbeeld.

De antwoorden zaten al die tijd in mijzelf, maar Marieke heeft mij in mijn eigen kracht gezet. Heel prettig!” (Acelya Dogan)

Iedereen zou ik Marieke een uurtje per week in zijn leven gunnen. Dat maakt alles aangenamer, lichter en overzichtelijker!” (Dafne Nienhuys)

Marieke is iemand die heel goed luistert en de vinger op de zere plek weet te leggen op een manier die opent. Het getuigt van bewustzijn en reflectievermogen. Ik beveel Marieke als coach van harte aan.” (Nynke Sikkema)

Datum & Plaats

Je kunt je op deze pagina inschrijven voor de woensdagvariant op 10, 17 en 24 februari 2021.
De sessies vinden online via Zoom plaats van 20.00 uur tot 22.00 uur.

We bieden deze reeks ook aan op de zaterdagen 13, 20 en 27 februari 2021 van 10.00 tot 12.00 uur. Schrijf je daarvoor hier in.

Investering

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Ik betaal zelf (privé inschrijving):
Regulier: € 149,99 excl. btw
Speciale introductieprijs: € 97,00 excl. btw.

Mijn werkgever betaalt (zakelijke inschrijving):
Regulier: € 299,99 excl. btw
Speciale introductieprijs: € 195,00 excl. btw.

Bij een zakelijke inschrijving kun je ofwel via iDEAL betalen ofwel aangeven dat je wilt betalen op basis van een factuur. Kies je voor een factuur, dan ontvang je deze binnen een week na aankoop per mail.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Groepsinschrijving

Wil je een groepsinschrijving doen en een factuur ontvangen? Dat kan vanaf 4 personen. Op deze pagina vind je het inschrijfformulier voor groepsinschrijvingen.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.