ICM Online Open Avond – 28 mei 2020

Wil je de sfeer bij ICM ervaren? Een proefsessie volgen? Of je vragen stellen aan onze studieadviseurs of docent-trainers? Het kan allemaal op donderdagavond 28 mei 2020 op onze online open avond. Graag geven we je een goede indruk van ons opleidingsaanbod. Je ontdekt hoe het is om zowel online als klassikaal een opleiding of training bij ICM te volgen en beschikt na deze avond over alle informatie om een weloverwogen opleidingskeuze te maken.

Doelgroep

Deze avond is bedoeld voor mensen die van plan zijn een (online) opleiding of training te volgen en zich aan het oriënteren zijn.

Wat kun je verwachten?

Om 19:30 uur trapt ICM-oprichter Erik Smithuis de avond plenair af met een webinar. Hij vertelt je meer over wie wij zijn en wat je van ons mag verwachten. Daarna heb je de mogelijkheid om een proefsessie bij te wonen, zodat je kunt ervaren hoe het is om een opleiding of training bij ons te volgen. Je hebt keuze uit drie sessies (zie programma).

Programma

19.30u – 20.00u – Plenaire aftrap door ICM-oprichter Erik Smithuis
20.00u – 20.45u – Proefsessies via Zoom
20.45u – 21.30u – Studieadviseurs zitten klaar om je vragen te beantwoorden

Kies één van onderstaande proefsessies:

  • Proefsessie – Werkgeluk in organisaties
    Wij geloven dat organisaties met gelukkige medewerkers beter presteren. We weten dit uit het onderzoek dat hierover bestaat, maar ook uit de praktijk. We zijn namelijk meerdere keren uitgeroepen tot Best Workplace én Beste opleider. Tijdens deze interactieve sessie willen we je allereerst kennis laten maken met het wat en waarom van werkgeluk. Vervolgens geven we je een kapstok om in jouw organisatie praktisch aan de gang te gaan met werkgeluk. Tenslotte delen we ook nog onze eigen best practices. Leuk om je te zien! Door Roy Kreeftmeijer, Manager Klantsupport bij ICM en werkgelukexpert.
  • Proefsessie – Coaching: iets voor mij?
    Tijdens deze proefsessie ervaar je wat coaching inhoudt door er zelf mee aan de slag te gaan. Zo ga je onder andere op een laagdrempelige manier met een ander in gesprek over zijn of haar passies, talenten, kwaliteiten en valkuilen. De docent licht daarnaast toe wat je van de ICM Coachingsopleiding mag verwachten. Je krijgt daardoor inzicht in het coachvak en hopelijk zin om bij ons de opleiding te volgen! Door Marleen du Clou, ICM-docent van o.a. de ICM Coachingsopleiding.
  • Proefsessie – Kennismaking met projectmanagement
    Steeds meer activiteiten binnen organisaties worden projectmatig uitgevoerd. Maar hoe doe je dat eigenlijk, een project? Tijdens de proefsessie maak je op een interactieve manier kennis met projectmanagement en ga je zelf ook aan de slag om te ervaren hoe er gewerkt wordt met oefeningen tijdens een training of opleiding. De docent licht daarnaast toe welke opleidingen en trainingen op het gebied van projectmanagement worden aangeboden. Kom kennismaken met dit veelzijdige vakgebied! Door Barbara Pals, ICM-docent voor o.a. Projectmanagement opleidingen en trainingen.

Waar en wanneer

Donderdagavond 28 mei 2020, van 19.30u – 21.30u
Online via Zoom

ICM Open Avond 14 mei

Meld je aan en maak kennis met ICM!

Meer weten?

Onze studieadviseurs zijn op werkdagen tussen 08.30u en 17.30u bereikbaar op 030 – 29 19 888. Je kunt ons ook mailen via info@icm.nl.

Meer in Persoonlijke groei