Online Seminar – Zo krijg je (bijna) alles voor elkaar

“Van A tot Z was het inspirerend, de ochtend vloog voorbij!”

 “Ik werd echt geïnspireerd en bewust gemaakt van mijn eigen invloedssfeer”

 “Ik heb me verbaasd over hoe gemakkelijk een groep van honderd man succesvol te beïnvloeden is door middel van interactie en enthousiasme!”

Erik Smithuis over de kracht van succesvol beïnvloeden

Ben je benieuwd hoe je jouw invloed kunt vergroten? Hoe je collega’s of klanten effectief overtuigt en meekrijgt? Wil je meer inzicht in je eigen en andermans drijfveren? Of leren hoe je jezelf meer op de kaart zet?

Wegens succes herhaald! Op donderdag 9 december vindt wederom volledig online het impactvolle seminar ‘Zo krijg je (bijna) alles voor elkaar’ plaats met toonaangevend spreker en ondernemer Erik Smithuis.

Tijdens dit seminar reikt Erik je diverse waardevolle instrumenten en technieken aan om zowel zakelijk als privé anderen met succes te overtuigen, inspireren en motiveren. Ons ultieme doel? Dat jij na afloop vol enthousiasme en frisse ideeën aan de slag gaat!

Programma

 • De psychologie van overtuigen
 • Het vergroten van jouw eigen invloed
 • De essentiële voorwaarden voor beïnvloeding
 • Verschillende stijlen van beïnvloeding
 • Drijfveren voor menselijk gedrag: wat beweegt ons?
 • Omgaan met uitdagende persoonlijkheidstypen
 • Waarom krijgt de ene persoon veel voor elkaar en de ander een stuk minder?
 • De 3 I’s van beïnvloeden
 • Impact maken met jouw persoonlijke uitstraling
 • Samenwerken vanuit positiviteit
 • Praktijksituaties en voorbeelden

Spreker

Erik Smithuis houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met persoonlijke groei en ontwikkeling. Zowel zakelijk en privé. Hij heeft meerdere boeken geschreven waaronder zijn nieuwste boek ‘Iedere dag geluk’. Hij bouwde met succes ICM opleidingen & trainingen op, een organisatie die al meerdere prijzen in de wacht sleepte.

Zijn kracht is om op heldere en interactieve wijze zijn visie met een vleugje humor over te brengen.

Datum en tijd

Het online seminar vindt via Zoom plaats op donderdag 9 december 2021.

Inloggen vanaf: 09.20 uur
Start: 09.30 uur
Einde: 12.00 uur

Kun je er op dit moment niet bij zijn? Geen probleem! We nemen het seminar op. Op donderdag 16 december kun je de opname om 12.00 uur terugvinden op de digitale leeromgeving. Deze is dan beschikbaar tot en met donderdag 30 december 18:00 uur.

Zoomlink op jouw persoonlijke online leeromgeving

Wanneer wij al je gegevens verwerkt hebben, ontvang je van ons een officiële bevestiging van jouw inschrijving per email. In deze email vind jij je persoonlijke inloggegevens voor de online leeromgeving met alle praktische informatie en inspiratie. Zoals:

 • Zoomlink
 • Relevante artikelen over het onderwerp
 • Na afloop de opname om terug te kijken
 • En meer..

Mocht je binnen 48 uur na inschrijving nog steeds geen bevestigingsmail hebben ontvangen, check dan eerst je ongewenste email- en spambox. Wanneer de mail daar ook niet tussen staat, kun je contact met ons opnemen via events@icm.nl.

Blijf op de hoogte van dit evenement via LinkedIn

Via deze link volg je dit online seminar via LinkedIn. Blijf op de hoogte van updates en inspiratie rondom dit evenement en stel je vragen.

Investering

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Ik betaal zelf (privé inschrijving): € 27,50 excl. btw.
Mijn werkgever betaalt (zakelijke inschrijving): € 47,50 excl. btw.

Bij een zakelijke inschrijving kun je ofwel via iDEAL betalen ofwel aangeven dat je wilt betalen op basis van een factuur. Kies je voor een factuur, dan ontvang je deze binnen een week na aankoop per mail.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Groepsinschrijving

Wil jij met een groep van meer dan 19 personen deelnemen aan dit evenement? Neem dan contact met ons op door te mailen naar events@icm.nl.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.