Online seminar – Mindgym: sportschool voor de geest

Op uiterst sympathieke wijze én met veel kennis van zaken leert Wouter de Jong je om (weer) baas te worden in je eigen hoofd. Superinteressant!‘ – Ben Tiggelaar, schrijver van o.a. De Ladder en Dromen, durven, doen.

I love Mindgym! Het is de leukste no-nonsens methode om mentaal sterk te blijven. Essentieel.’ – Tony Crabbe, schrijver van o.a. Nooit meer te druk 

Wouter de Jong is een kundig trainer die zelfs de grootste scepticus weet te raken en te verrassen.’ – Carice van Houten, actrice

Wouter de Jong over het vergroten van je focus, rust en energie

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je mentaal sterk bent. Goed nieuws: je kunt je hersenen trainen en zo je mentale conditie verbeteren. Tijdens dit online seminar op dinsdag 18 mei legt Wouter de Jong uit hoe.

Via wetenschappelijke inzichten en praktische oefeningen leert Wouter je hoe je je aandacht, compassie en geluk traint. Je ontdekt hoe je beter omgaat met negatieve emoties zodat je meer energie en focus overhoudt. Tijd om stressvolle, saaie of moeilijke momenten in je leven te verlichten!

Programma

 • Hoe je met meer aandacht leeft
 • Waarom streven naar geluk allesbehalve egoïstisch is
 • Positieve emoties langer vasthouden
 • Slimme manieren om met nog meer focus te werken
 • Onthouden wat écht belangrijk is
 • Omgaan met kritiek en tegenslag
 • Tem je innerlijke criticus
 • Positieve mindset: zo train je die
 • Zelfdiscipline en wilskracht

Spreker

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker, trainer en  auteur. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulness trainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn boek Mindgym, Sportschool voor je geest verscheen begin 2018 bij Maven Publishing en werd een instant-bestseller (al meer dan 80.000 exemplaren verkocht!). Zijn tweede boek, Mindgym Work-outs, verscheen begin 2019 bij Maven Publishing. Van zijn kinderboek ‘Superkrachten voor je hoofd’ zijn inmiddels meer dan 50.000 boeken verkocht.

Datum en tijd

Het online seminar vindt via Zoom plaats op dinsdag 18 mei 2021.

Inloggen vanaf: 13.50 uur
Start: 14.00 uur
Einde: 16.30 uur

Kun je er op dit moment niet bij zijn? Geen probleem! Na afloop verwerken de opname. Op maandag 24 mei kun je de opname om 12.00 uur terugvinden op de digitale leeromgeving. Deze is dan beschikbaar tot en met woensdag 26 mei 12.00 uur.

Zoomlink op jouw persoonlijke online leeromgeving

Wanneer wij al je gegevens verwerkt hebben, ontvang je van ons een officiële bevestiging van jouw inschrijving per email. In deze email vind jij je persoonlijke inloggegevens voor de online leeromgeving met alle praktische informatie en inspiratie. Zoals:

 • Zoomlink
 • Relevante artikelen over het onderwerp
 • Na afloop de opname om terug te kijken
 • En meer..

Mocht je binnen 48 uur na inschrijving nog steeds geen bevestigingsmail hebben ontvangen, check dan eerst je ongewenste email- en spambox. Wanneer de mail daar ook niet tussen staat, kun je contact met ons opnemen via events@icm.nl.

Let op: Schrijf jij je in na 9 mei? Dan komt jouw goodiebag niet thuis aan voor 18 mei. Deze ontvang je een paar dagen na het webinar.

Investering

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Ik betaal zelf (privé inschrijving): € 27,50 excl. btw.
Mijn werkgever betaalt (zakelijke inschrijving): € 47,50 excl. btw.

Bij een zakelijke inschrijving kun je ofwel via iDEAL betalen ofwel aangeven dat je wilt betalen op basis van een factuur. Kies je voor een factuur, dan ontvang je deze binnen een week na aankoop per mail.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Groepsinschrijving

Wil jij met een groep van meer dan 19 personen deelnemen aan dit evenement? Neem dan contact met ons op door te mailen naar events@icm.nl

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.