Online Seminar – Je bent wat je doet!

Van zelfkennis naar gedragsverandering met Roos Vonk

Wie kent het niet: je neemt je iets voor en er komt niets van terecht. We willen wel, een betere versie van onszelf is heel dichtbij, maar het komt er niet van. ‘Later’, zeggen we dan. En we sjoemelen vrolijk door.

Heb je gewacht op een teken uit het universum om in actie te komen? Dít is het! Roos Vonk, hoogleraar psychologie en auteur van het boek ‘Je bent wat je doet’, vertelt tijdens dit online seminar hoe we korte metten maken met smoezen en uitvluchten die we voor onszelf verzinnen. Ze doet dat met humor, op relativerende toon, waardoor je regelmatig met plezier jezelf betrapt: verdomd, dat doe ik ook.

Gebaseerd op veel wetenschappelijk onderzoek en haar ervaring met gedragsverandering als coach en trainer, biedt ze veel praktische handvatten en oefeningen om het piekeren, dagdromen en sjoemelen te overwinnen en de regie over ons leven in handen te nemen.

Programma

  • Waarom je soms eerst iets moet dóen en er daarna vanzelf in gaat geloven
  • Waarom positief denken je kans op succes kleiner maakt. (Ja, echt!)
  • Waarom je niet altijd naar je gevoel moet luisteren en juist wél over je grenzen heen moet gaan
  • Waarom Fake it till you make it een goed motto is (behalve bij orgasmes)
  • Waarom nu altijd een beter moment is dan later

Over de spreker

Roos Vonk is hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ze weet als geen ander de meest recente inzichten uit de psychologie toe te passen op de dagelijkse aspecten van werk en leven. Daarmee vertaalt ze kwalitatief hoogwaardige kennis naar praktische tips en adviezen voor het dagelijks leven. Ze schreef diverse populair-wetenschappelijke boeken, waaronder ‘Je bent wat je doet’.

Als hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen doet ze onderzoek naar zelfkennis, eerste indrukken, sociale interactie, emoties en beïnvloeding. Ze is daarnaast een veelgevraagd spreker voor o.a. managers en HR-professionals. Tevens geeft ze geregeld masterclasses aan coaches, counselors en mediators die up-to-date kennis uit de psychologie willen vergaren en toepassen in hun werk.

Datum en tijd

Het online seminar vindt via Zoom plaats op dinsdag 5 oktober 2021.

Inloggen vanaf: 13.50 uur
Start: 14.00 uur
Einde: 16.00 uur

Kun je er op dit moment niet bij zijn? Geen probleem! Na afloop verwerken de opname. Op maandag 11 oktober kun je de opname om 12.00 uur terugvinden op de digitale leeromgeving. Deze is dan beschikbaar tot en met maandag 18 oktober 12.00 uur.

Zoomlink op jouw persoonlijke online leeromgeving

Wanneer wij al je gegevens verwerkt hebben, ontvang je van ons een officiële bevestiging van jouw inschrijving per email. In deze email vind jij je persoonlijke inloggegevens voor de online leeromgeving met alle praktische informatie en inspiratie. Zoals:

  • Zoomlink
  • Relevante artikelen over het onderwerp
  • Na afloop de opname om terug te kijken
  • En meer..

Mocht je binnen 48 uur na inschrijving nog steeds geen bevestigingsmail hebben ontvangen, check dan eerst je ongewenste email- en spambox. Wanneer de mail daar ook niet tussen staat, kun je contact met ons opnemen via events@icm.nl.

Blijf op de hoogte van dit evenement via LinkedIn

Via deze link volg je dit online seminar via LinkedIn. Blijf op de hoogte van updates en inspiratie rondom dit evenement en stel je vragen.

Investering

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Ik betaal zelf (privé inschrijving): € 27,50 excl. btw.
Mijn werkgever betaalt (zakelijke inschrijving): € 47,50 excl. btw.

Bij een zakelijke inschrijving kun je ofwel via iDEAL betalen ofwel aangeven dat je wilt betalen op basis van een factuur. Kies je voor een factuur, dan ontvang je deze binnen een week na aankoop per mail.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Groepsinschrijving

Wil jij met een groep van meer dan 19 personen deelnemen aan dit evenement? Neem dan contact met ons op door te mailen naar events@icm.nl.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.