Online Proefsessie – Middle Management & Hoger Management

Wil je precies weten wat de opleiding Middle Management en/of Hoger Management inhoudt? Ben je benieuwd of één van de opleidingen aansluit op jouw leerbehoeften? En al je vragen stellen aan onze ervaren managementtrainer Dimitri Mehciz? Tijdens onze online proefsessie op dinsdag 14 juni geven we je graag een goede indruk van de opleidingen om een weloverwogen opleidingskeuze te maken.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze proefsessie ervaar je wat er van je wordt verwacht als middle of hoger manager binnen organisaties. Zo ga je onder andere op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek. Dimitri licht toe wat je van de opleidingen mag verwachten. Je krijgt daardoor inzicht in het vakgebied en wat het van je vraagt. Welke kwaliteiten herken je al bij jezelf en waar kun jij je in versterken? Hopelijk krijg je zin om bij ons een van de opleidingen te volgen!

Voor wie is de proefsessie?

Deze proefsessie is voor iedereen die nu als middle manager werkt en uitvoerende mensen aanstuurt. Daarnaast is het voor mensen die nu werkzaam zijn in het hoger management of binnen afzienbare tijd toetreden tot het Management Team.

Programma

16.00u – 17.00u – Proefsessie via Zoom
17.00u – 17.15u – Dimitri zit klaar om je vragen te beantwoorden

* Inloggen kan vanaf 15.50 uur. Zorg ervoor dat je op tijd inlogt, zodat we om 16.00 uur kunnen starten met de proefsessie.

Over Dimitri Mehciz

Als manager heb ik jarenlange ervaring bij diverse organisaties, zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Mijn trainingen? Veel doen en doorleven, aansluiten bij de praktijk en leerwensen én vooral een hoge funfactor! Succes in de vorm van duurzame resultaten is het doel.

 

 

Waar en wanneer

Dinsdag 14 juni 2022, van 16.00u – 17.15u

Online via Zoom

Let op: je kunt je inschrijven tot een dag voor de proefsessie.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit evenement.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.