Online proefsessie – ICM Trainersopleiding

Deze proefsessie zit vol. Wil je een plekje op de wachtlijst? Stuur dan een mailtje naar info@icm.nl, zodat we je op de hoogte kunnen houden als er een plekje vrijkomt.

____________________________________________________________________________________________

Heb je de ambitie om een professionele trainer te worden? Ben je benieuwd of je over de kwaliteiten beschikt die bij een goede trainer passen? Én wil je al je vragen stellen aan onze kerndocent van ICM Trainersopleiding? Tijdens onze gratis online proefsessie op woensdag 26 mei 2021 kom je erachter wat de ICM Trainersopleiding precies inhoudt. Samen met jou gaan we de uitdaging aan om jouw droom tot professioneel trainer vorm te geven. Na deze avond beschik je over alle informatie om een weloverwogen keuze te maken!

Doelgroep

Deze proefsessie is geschikt voor iedereen die zijn of haar trainingsvaardigheden wil ontwikkelen en die professioneel trainer wil worden.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de proefsessie ervaar je hoe het is om professioneel trainer te zijn door er zelf mee aan de slag te gaan. Zo ga je onder andere op een laagdrempelige manier met een ander of anderen in gesprek. De docent licht daarnaast toe wat je van de ICM Trainersopleiding mag verwachten. Je krijgt daardoor inzicht in het trainersvak en wat het van je vraagt. Welke kwaliteiten van een trainer herken je al bij jezelf en waar kun jij je in versterken? Én hopelijk krijg je zin om bij ons de opleiding te volgen! Door Yvonne van Dam – Vermeer, ICM-kerndocent van de ICM Trainersopleiding.

Programma

19.30u – 20.30u – Proefsessie ICM Trainersopleiding via Zoom
20.30u – 20.45u – Yvonne van Dam – Vermeer zit klaar om je vragen te beantwoorden

* Inloggen kan vanaf 19.20 uur. Zorg ervoor dat je op tijd inlogt, zodat we om 19.30 uur kunnen starten met de proefsessie.

Waar en wanneer

Woensdag 26 mei 2021, van 19.30u – 20.45u

Online via Zoom

Let op: je kunt je inschrijven tot een dag voor de online proefsessie.

Yvonne van Dam Vermeer - ICM docent Trainersopleiding

Meer weten?

Onze studieadviseurs zijn op werkdagen tussen 08.30u en 17.30u bereikbaar op 030 – 29 19 888. Je kunt ons ook mailen via info@icm.nl.

Inschrijven