Online Open Avond Personeelsmanagement (HRM) – 10 december 2020

Ben je net begonnen als HR medewerker of wil je in de toekomst een HR functie vervullen? Óf heb je al wat ervaring met personeelsmanagement en wil je doorgroeien naar een volgend niveau? Tijdens onze gratis online open avond op donderdag 10 december 2020 kom je erachter wat de opleiding Personeelsmanagement (HRM) precies inhoudt. Samen met jou gaan we de uitdaging aan om jouw (HR) carrière verder vorm te geven. Daarnaast heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan onze kerndocent van de opleiding Personeelsmanagement (HRM). Na deze avond beschik je over alle informatie om een weloverwogen keuze te maken!

Doelgroep

De open avond van de opleiding Personeelsmanagement (HRM) is bedoeld voor medewerkers P&O, personeels-managers, -consulenten en -adviseurs die hun kennis van dit boeiende vakgebied willen vergroten. Of je hebt de ambitie om in de toekomst een HR functie vervullen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze open avond ervaar je wat de rol is van personeelsmanagement of Human Resource Management door er zelf mee aan de slag te gaan. Zo ga je onder andere op een laagdrempelige manier met een ander of anderen in gesprek. De docent licht daarnaast toe wat je van de opleiding Personeelsmanagement (HRM) mag verwachten. Je krijgt daardoor inzicht in het vak en hopelijk zin om bij ons de opleiding te volgen! Door Hans van Wijk, ICM-kerndocent van de opleiding Personeelsmanagement (HRM).

Programma

19.30u – 20.30u – Proefsessie Personeelsmanagement (HRM) via Zoom
20.30u – 20.45u – Hans van Wijk zit klaar om je vragen te beantwoorden

* Inloggen kan vanaf 19.20 uur. Zorg ervoor dat je op tijd inlogt, zodat we om 19.30 uur kunnen starten met de proefsessie.

Waar en wanneer

Donderdagavond 10 december 2020, van 19.30u – 20.45u

Online via Zoom

Let op: je kunt je inschrijven tot een dag voor de open avond.

Meld je aan en maak kennis met ICM!

Meer weten?

Onze studieadviseurs zijn op werkdagen tussen 08.30u en 17.30u bereikbaar op 030 – 29 19 888. Je kunt ons ook mailen via info@icm.nl.